Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Cynthia’s cadeautips voor de feestdagen

Emmy deelde laatst al wat cadeautips, maar nu ben ik aan de beurt! Wat is het heerlijk om cadeaus te geven, maar wat kan het soms lástig zijn… Daarom deel ik vandaag mijn tips voor fijne cadeaus voor de feestdagen voor elk budget.

Leestijd

Structuurjunkie Planner of Structuurjunkie Businessplanner

Het beste cadeau voor de feestdagen is NATUURLIJK een Structuurjunkie Planner! Je geeft structuur, overzicht, succes… 😉 Op dit moment zijn er drie Structuurjunkie Planners: de ongedateerde versie (in A4 en een kleiner formaat), de 2021 planner en de Businessplanner. Zit dus sowieso voor iedereen iets bij, én de ongedateerde variant is ook heel geschikt voor mannen qua design.

Klik hier om een Structuurjunkie Planner te bestellen.

We hebben trouwens ook Cadeaubonnen! Je vindt hier alle info erover.

Parfumado

Zoals je weet ben ik gek op Parfumado: Netflix voor parfum. Elke maand krijg je een kleine flacon van een door jou uitgekozen parfum toegestuurd. Ik vind het helemaal geweldig. En wat voor topcadeau is dit?!
Als cadeau kan je verschillende dingen kiezen:

  • Giftcard vanaf €31,50 (die is dan voor 2 maanden)
  • Giftboxes (€49,95), hierin zitten drie luxe travelcases met parfum

Met de kortingscode CYNTHIAGIFT krijg je 15% korting op de giftboxen en giftcards! Deze code is alleen vandaag nog geldig.

Je kan ook gewoon een parfumabonnement afsluiten voor €14,95 per maand, met de kortingscode CYNTHIA50 krijg je 50% korting op je eerste maand.

Klik hier om naar Parfumado te gaan.

Zelfbakken taart of koekjes

Hóe leuk is het om iets lekkers te bakken voor geliefden? Taart, koekjes, cake, brownies… Naast dat het natuurlijk gewoon héérlijk is, vind ik ook dat je met zoiets echt liefde en aandacht geeft. Hier heb je tijd en energie in gestopt en als je het dan ook nog leuk verpakt is dat een geweldig cadeau. En een cadeau dat echt niet duur hoeft te zijn. Laatst maakte ik deze brownies (die je ook zonder whiskey kan maken natuurlijk) en die waren een groot succes, en niet moeilijk.

Tegoedbon voor...

Hoe leuk is een tegoedbon voor wat Quality time? Bijvoorbeeld voor een homemade diner bij jou thuis, of een wandeling in het bos inclusief winterpicknick (lees: warme chocolademelk in thermosbekers mee, goede brownies). Wel even een fijn bankje opzoeken en je goed aankleden. Of een etentje als het straks weer kan. Een weekendje weg in een mooi hotel… Ervaringen geven is eigenlijk wel het leukste wat er is en als je er zelf een mooie ‘bon’ van maakt geeft het ook nog eens heel leuk.

LUSH pakket

Ik ben DOL op LUSH pakketten en dit jaar is het mijn kerstpakket voor mijn teamleden. Het fijne is dat LUSH ze zelf al heeft ingepakt en versierd, waardoor het heel makkelijk is en fantastisch geeft. Er zijn verschillende pakketten, in allerlei maten en prijzen en met verschillende thema’s. Voor iedereen is er wel een passend pakket.

Een pakket vol lekkers

Eten is altijd een goed cadeau. Vind ik dan. Hoe leuk is het om een pakket(je) te maken met alle dingen die de persoon aan wie je het geeft lekker vindt? Je kan hiermee zo groot of klein uitpakken als je zelf wilt. Of eh… een goed(e) doos(je) bonbons is ook al een geweldig cadeau.

Wandellust

Meer wandelen in 2021 lijkt me heerlijk. En dat kan je dus cadeau doen! Mijn boek Wandellust staat vol met mijn favoriete plekken in Nederland om te wandelen met allemaal tips (bijvoorbeeld voor leuke eettentjes en hotels, maar ook over het wandelen zelf) en prachtige foto’s.

Of wat dacht je van...

  • jouw favoriete boek
  • een mooi notitieboek
  • een Kobo Plus giftcard
  • een fijne pen
  • een bibliotheek-abonnement
  • een (proef)abonnement op zijn/haar favoriete magazine
  • handige keukentools
  • een lekkere geurkaars

 

Wat geef jij dit jaar met kerst?
Voor Willem kom ik meestal uit op een boek en iets met eten (en meestal wordt het dan speciaalbier of wijn), voor mijn schoonfamilie ook altijd boeken en voor mijn eigen familie homemade lekkers of een tegoedbon voor een etentje. Voor vrienden heb ik stickers bij Stickerpet besteld, met het hoofd van hun hond erop… Hilarisch, heb ze voor onszelf ook.

Dit artikel bevat affiliate links. Als je via de links een product koopt, krijg ik daarvoor een kleine vergoeding. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.