Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Laatste dag: Croissants & taartjes schilderen met korting

Ik deel regelmatig mijn waterverfcreaties, een nieuwe hobby die ik ontdekt heb door Marion van Studio Cremers. Ik schilder het liefst eten en krijg daar ook altijd veel vragen over (‘hoe maak jij zo’n croissant?’). Vandaag heb ik daar het antwoord op en een mooie korting: je kan de twee online waterverfcursussen ‘Superzoet’ en ‘Onbijtfeestje’ kopen met €14 korting! Alleen vandaag geldt de korting nog.

Leestijd

Ontbijtjes schilderen

Ik schilder het liefst eten en dan vooral zoetigheid. Taartjes, cupcakes, croissants… en het toffe is dus dat Marion daar nu twee cursussen over gemaakt heeft. In ‘Superzoet’ leer je stap voor stap een chocolade-aardbei, cupcake en donut schilderen. In ‘Ontbijtfeestje’ ga je voor een croissant, cappuccino en een spiegeleitje. Stap voor stap neemt ze je mee door het proces waardoor het héél makkelijk wordt. Ook leer je weer nieuwe technieken die je na de cursus zelf kan toepassen. EN het is gewoon ontzettend leuk en ontspannend om te doen.

€14 korting op de cursussen samen

Omdat ik zo gek ben op de cursussen van Studio Cremers, heb ik voor jou een mooie korting. Voor €59,99 (in plaats van €77) kan je beide cursussen volgen. Dus zowel Superzoet als Ontbijtfeestje. Je houdt een jaar lang toegang tot de training dus je kan het telkens opnieuw doen om zo alleen maar beter te worden.

Klik hier om je toegang te regelen.

Deze korting is geldig tot en met 15 januari, dus tot en met vandaag.

Links wat je gaat schilderen in Superzoet, rechts wat je gaat maken in Ontbijtfeestje. Deze cursussen zijn geschikt voor je als je al werkt met waterverf en de basistechnieken onder de knie hebt. Maaarrrr… als je een beetje eigenwijs bent en zin hebt om te experimenteren, dan zal het je ook zeker lukken zonder waterverf-ervaring.

Wil je graag eerst een basiscursus volgen? I got you covered, volg dan de basis waterverfcursus (normaal €47) met 10% korting met de kortingscode cynthiaxcremers. Dit is voor mij echt het startpunt geweest van mijn nieuwe hobby.

Affiliate

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.