Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Babywishlisten van Hema

Ik noem het geen musthaves, want daar kan ik nog niet over meepraten. Maar, de babyspulletjes van Hema zijn natuurlijk wel iconisch. Ik maakte daarom een paar wishlists voor je, mocht je nieuwsgierig zijn welke producten van Hema ik aan het eyeballen ben!

Leestijd

Wishlist kleding

Ik moet toegeven. Ik heb al extreem veel babykleding. Vriendin Diana heeft vier dochters en elke keer als haar jongste ergens uitgroeit en het is nog leuk, gaat het naar mij. Dat is natuurlijk mega luxe. Ook hadden we nog wat spulletjes uit de vorige zwangerschap, die we helaas nooit konden gebruiken. Ook in deze zwangerschap heb ik zelf al best wat geshopt want ik kan het gewoon NIET laten haha! Hema heeft altijd erg schattige kleding en deze sprongen er voor mij uit.

Wishlist verzorging

In deze categorie heb ik nog wel wat dingen nodig, zoals deze producten. Een aankleedkussen, mijn schoonmoeder is al aan het naaien om een leuke hoes te maken die bij de babykamer zal passen. En daarnaast ook hele praktische dingen die tot nu toe nog niet ‘leuk genoeg’ waren om te kopen zoals een manicure setje haha. Geen idee hoevaak je zulke dingen in de praktijk gebruikt maar het lijkt me toch nodig om in huis te hebben.

Wishlist extra's

Ik had GEEN idee dat Hema ook autostoelen heeft! We hebben al een autostoel van Maxi Cosi voor het begin, maar na een tijdje zal ze daaruit groeien. Hema heeft verschillende opties zie ik waaronder deze hieronder. De knuffeltjes heeft ze nu al genoeg, waaronder dit lieve konijntje! Ik had zelf ook een konijntje als kind zijnde dus toen mijn schoonzus met twee stuks (heel slim) hiervan aan kwam werd ik gelijk blij. Het muziekknuffeltje om op te hangen lijkt me daar leuk bij. Het lila knuffeltje en de kleding voor een pop staan qua kleur gewoon heel erg leuk in haar kamertje dus daarom sprongen ze er voor mij uit haha.

En, wat vind je ervan? Ik blijf nog maar even doorshoppen … 😉

Dit artikel bevat affiliate links

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)