Interieurwinkeltip:

Spring Store

Meerderen van jullie tipten mij de laatste weken Spring Store in ’t Harde. ‘Echt wat voor jou!’ werd daarbij gezegd. Natuurlijk ging ik er naartoe en nu wil ik jou tippen om eens naar deze ontzettend leuke interieurzaak te gaan waar je sowieso níet met lege handen kan vertrekken.


Leestijd

Spring Store

Spring Store in ’t Harde is een interieurzaak van Lize vol met toffe accessoires en meubels voor in huis. Twee jaar geleden opende ze deze winkel, toen nog vooral met hebbedingetjes voor kinderen en volwassenen, door de jaren heen is de focus meer verlegd naar woondecoratie en planten. Naar eigen zeggen hebben de items bij Spring Store een Scandinavische stijl én zijn ze een tikje stoer. Je kan in de winkel terecht voor kleine meubels zoals stoelen, tafeltjes en kastjes, maar er zijn vooral héél veel accessoires zoals lampen, bloempotten, fantastisch mooie planten, prints, kussens, kaarsen, potten, vazen – vanalles om je huis af te stylen. En het zijn natuurlijk hele leuke cadeaus!

Ik neem je even mee naar Spring Store.

De winkel is écht een hele leuke plek om inspiratie op te doen voor je eigen huis en natuurlijk om lekker te shoppen, ik verzeker je dat je niet met lege handen naar huis kan gaan. Ik werd er zelf helemaal blij van en voor mij is de Spring Store vanaf nu een vaste plek voor cadeautjes (niet alleen voor mezelf ;-)).

Hiernaast kan het team van Spring Store ook bij jou thuis komen om je stylingadvies te geven of om een kamer (of je hele huis, wat jij wilt!) in te richten. Je betaalt niet voor het advies en de styling, maar puur voor de producten. Je kan op hun website kijken voor meer informatie.

De Spring Store bevindt zich aan de Eperweg 59 in ’t Harde en is open van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 en op zaterdag van 9:30 tot 16:30. Ze hebben ook een erg leuke Instagrampagina.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

20 reacties
 1. kathleen Nibte

  Ik vind het zo een leuke blog post. Heel vrolijk en echt een inspiratie om me huisje zo te stylen.

 2. Bianca

  Wauw, mooie foto’s Cynthia en wat een sfeer in de winkel, er zijn zoveel leuke items dat het vast moeilijk kiezen is.

 3. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wat een ontzettend leuke winkel! Leuk om te onthouden voor cadeautjes inderdaad. Wat een goed idee om ook planten te verkopen in zo’n winkel, want dan kan je inderdaad goed zien hoe het bij de meubels staat!

 4. Jantine

  Oooh ik vind dit zo leuk! Spring Store is ook een favorietje hier!
  En ik wil graag even zeggen dat ik het echt super leuk vind dat je jouw blog soms ook als platform laat zijn voor dit soort leuke kleine winkeltjes :-).

 5. Marloes

  Wat een leuke tip, hele mooie spullen zie ik helemaal mijn stijl. Het oogt druk maar dat lijkt mij in de winkel niet zo vervelend als je er echt staat. Hoe groot is de winkel?
  Qua schrijfstijl, alle woorden met een streepje, een é met accent aigu bv… Het stoort mij persoonlijk dat je dat zo vaak doet. Leest vervelend. Maar dat is mijn bescheiden mening. 😉

 6. Fieke

  Weet je toevallig van welk merk de bank is?

  De winkel ziet er leuk uit, maar vind het wel erg vol en druk. Ik vind het dan altijd lastig om goed rond te kijken omdat het zoveel tegelijk is zeg maar. Maar staan zeker leuke dingen tussen, alleen totaaaal niet in de buurt voor mij 🙂

  • Claudia

   Hij lijkt heel erg op de Amarillo bank van het merk Sevn.

  • Fieke

   Top, dankjewel!

 7. Lenneke

  Ik zou in principe gewoon in deze winkel kunnen gaan wonen, haha! Vind werkelijk ALLES mooi.

 8. Heleen

  Wat leuk dat je bent langsgeweest! Het kleine klokje van Zuiver heb ik laatst gekocht. Heel erg leuk!

 9. Sabine

  Wat een gave winkel, helemaal wat voor mij! Jammer dat ik niet in de buurt woon. Mocht je tips zoeken voor je Chinees Lantaarnplantje, kijk dan gerust eens op mijn blog. Fijn weekend!

 10. Irene

  Hè super leuk Cynthia, ik woon hier vlakbij en was nog nooit hier geweest. Nu ik jouw foto’s gezien heb ga ik er zeker heen. Nog een leuke winkel tip in Oldebroek: De Kleine Winst en Jeanette Vd Ziel interieur winkel. Beide aan de Zuiderzeestraatweg, Enjoy, greets Irene

 11. Karlijn

  Leuk Cynthia!! Als ik in de buurt ben ga ik zeker een keertje kijken.
  Ik ben ook heel benieuwd hoe je je nieuwe spulletjes een plekje hebt gegeven, dus als je dat ook wilt laten zien heel graag!! xx

 12. Matanja

  Wat een leuk winkeltje!
  Ze verkopen leuke dingen!
  Jammer dat ik helemaal in Rotterdam woont anders was ik er zeker weten wel gaan shoppen, maar ik zal dit in gedachten houden want wie weet kom ik nog eens in de buurt?

 13. Kelly

  Komende maand komt de collectie van HAY voor IKEA uit.
  Dus nog een tip voor jou!

 14. Merlijn

  Ik hou over het algemeen wel van huisdecoratie. Maar eerlijk gezegd vind ik dit ogen als een zooitje. Behalve het gouden klokje! <3

  • Heleen

   Kom maar eens naar deze winkel. Het is zeker geen zooitje, maar juist ontzettend leuk ingericht voor een winkel 😉

  • Lou

   Ik vind het erg rommelig ogen. Je wilt in een winkel toch juist niet zien dat het al ingericht is volgens de laatste mode, omdat je je wilt voorstellen hoe iets zou zijn in je eigen huis. En als het goed is, lijkt je huis nergens op. Hoewel ik de indruk begin te krijgen dat veel mensen gewoon echt geen eigen smaak hebben.

  • Heleen

   Ieder zn mening 😉 ik zou hier juist inspiratie van op kunnen doen 🙂
   En ik kan me er wel iets bij voorstellen dat je het op de foto’s een rommeltje vind lijken hoor, maar als ik daar in de winkel kom ervaar ik dat juist helemaal niet.