Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
Interieurwinkeltip:

Spring Store

Meerderen van jullie tipten mij de laatste weken Spring Store in ’t Harde. ‘Echt wat voor jou!’ werd daarbij gezegd. Natuurlijk ging ik er naartoe en nu wil ik jou tippen om eens naar deze ontzettend leuke interieurzaak te gaan waar je sowieso níet met lege handen kan vertrekken.


Leestijd

Spring Store

Spring Store in ’t Harde is een interieurzaak van Lize vol met toffe accessoires en meubels voor in huis. Twee jaar geleden opende ze deze winkel, toen nog vooral met hebbedingetjes voor kinderen en volwassenen, door de jaren heen is de focus meer verlegd naar woondecoratie en planten. Naar eigen zeggen hebben de items bij Spring Store een Scandinavische stijl én zijn ze een tikje stoer. Je kan in de winkel terecht voor kleine meubels zoals stoelen, tafeltjes en kastjes, maar er zijn vooral héél veel accessoires zoals lampen, bloempotten, fantastisch mooie planten, prints, kussens, kaarsen, potten, vazen – vanalles om je huis af te stylen. En het zijn natuurlijk hele leuke cadeaus!

Ik neem je even mee naar Spring Store.

De winkel is écht een hele leuke plek om inspiratie op te doen voor je eigen huis en natuurlijk om lekker te shoppen, ik verzeker je dat je niet met lege handen naar huis kan gaan. Ik werd er zelf helemaal blij van en voor mij is de Spring Store vanaf nu een vaste plek voor cadeautjes (niet alleen voor mezelf ;-)).

Hiernaast kan het team van Spring Store ook bij jou thuis komen om je stylingadvies te geven of om een kamer (of je hele huis, wat jij wilt!) in te richten. Je betaalt niet voor het advies en de styling, maar puur voor de producten. Je kan op hun website kijken voor meer informatie.

De Spring Store bevindt zich aan de Eperweg 59 in ’t Harde en is open van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 tot 17:30 en op zaterdag van 9:30 tot 16:30. Ze hebben ook een erg leuke Instagrampagina.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.