Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Snelle & makkelijke gang make-over

Al anderhalf jaar wonen we in ons ‘nieuwe’ huis, dat we helemaal hebben ingericht hebben naar onze smaak. Maar onze gang bleef een beetje achter: die was nog heel kaal, wit en leeg. Terwijl het de eerste plek is die je ziet als je binnenkomt! Ik besloot onze gang een make-over te geven en ik laat je zien hoe ik dat deed.


Leestijd

Link naar video

Klik op het plaatje om de video te zien! In een middagje toverde ik onze kale en witte gang om naar een meer persoonlijke, praktische en gezellige entree. Ik ben er erg blij mee! Deze video maakte ik voor Funda Thuis, het nieuwe platform van Funda om inspiratie op te doen voor je eigen huis, maar ook voor bijvoorbeeld tips bij het zoeken naar een nieuwe woning.

Ik deed voor mijn eigen gang natuurlijk ook ideeën op, en Pinterest is daar toch altijd een goede plek voor! Hieronder zie je mijn board met alle inspiratie voor mijn gang. Misschien doe jij ook nog nieuwe ideetjes op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.