Nieuwe keuken: bijna klaar

De vorige keer dat ik updatete over de keuken, waren ze net begonnen met slopen. Inmiddels zit de nieuwe keuken er al in! Vandaag wil ik hem graag aan je laten zien. Het is nog niet af: er moet nog getegeld en geschilderd worden, maar er is al genoeg om te laten zien. Ik ben zo blij!


Leestijd

Jaaaa, daar is ‘ie dan. Niet normáál hoe blij ik hiermee ben. Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt.

Komende week wordt er geschilderd en getegeld, er moeten nog lampen worden opgehangen en de stopcontacten zitten er nog niet in, maar deze tussenstand is al het showen waard.

Tot het eerste plankje en op de andere muur de bovenkastjes komen hexagon tegels. Eerst wilde ik daarboven alles wit laten, maar dan is het net alsof je naar een zwart/wit scherm kijkt, haha… en ik houd wel echt van kleur. We overwegen nu deze kleur, Retro Vibe van Flexa. Niet meer okergeel, maar meer mosterd.

Al is ’t nog niet af, toch is een voor- en na foto nu al lekker!

Ik vind het zo chill dat we geen afzuigkap meer hebben, wat een rustig beeld is het zo.

Wat is dit een opluchting, zeg! Alles zit er perfect in en de keuken sluit ook goed aan op de vloer, dat was nog even afwachten. Nu de puntjes op de i met het schilderwerk, tegels en het fiksen van het kozijn en de muur. Dat kozijn zit daar dus half omdat we een koof verwijderd hebben en daar kwam dit onder vandaan. Nu dus nog even afmaken.

Wat is het heerlijk dat alles goed werkt, een keuken die niet uit elkaar valt! Elke keer als ik de keuken inloop maakt mijn hart een sprongetje, haha.

Ik zal uiteraard nog even foto’s delen als het helemaal af is. Oh ja, voor de volledigheid: alles in deze keuken heb ik zelf betaald en niks is gesponsord.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.