Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Nieuwe badkamer in 2021?

Vorig jaar gingen we ervoor: een nieuwe keuken. Iets wat we al tijden wilden, maar wat we telkens maar niet doorzetten. En nu ben ik zó blij dat we het gedaan hebben! We genieten er elke dag van. En nu… kriebelt het al even voor de badkamer. Ik deel graag mijn inspiratie met je en wat nu de plannen zijn.


Leestijd

Hoe het nu is

Deze foto’s zijn vier jaar geleden gemaakt. Inmiddels ziet het er nog hetzelfde uit, alleen gaat alles langzaam maar zeker achteruit 😉 Hier en daar zijn tegeltjes gebarsten, voegen moeten vervangen worden en kitranden zijn niet meer netjes. Verder is het nog hetzelfde. Toen we hier kwamen wonen vonden we het prima, al was het niet onze smaak. We zouden zelf niet voor zulke tegeltjes zijn gegaan, maar het was ook niet zo erg dat we het meteen eruit wilden hebben.

Verbouwplannen

Maar inmiddels dus wel. Haha. We zijn vier jaar verder en net als met de keuken begin ik me steeds meer low key te storen aan de badkamer. Het is gewoon niet hoe ik het zelf echt mooi vind en daarnaast komen we nu op een punt dat er toch wel opnieuw geregeld moet worden. Er moeten ook wat kleine werkzaamheden gedaan worden (zoals schilderen en kitten) en dan denk ik: laten we dan nu maar gewoon de hele boel aanpakken.

Er is nog niks concreet hoor, niks is gepland of gekocht, maar ik ben nu wel op een punt aanbeland waarop ik serieuzer ga kijken wat er mogelijk is, wat de kosten zijn en wanneer dit eventueel zou kunnen dit jaar. Op het moment van schrijven zijn sanitairwinkels nog dicht, maar ik ga wel met onze vaste klusjesman/interieurstylist om tafel om wat plannen door te nemen en naar de indeling en kosten te kijken.

Inspiratie

Hierboven zie je onze inspiratie. Ik wil geen koude grijs/witte douchecel, maar een warm geheel wat wel licht is. Qua indeling wordt het puzzelen: we willen graag een toilet in de badkamer en het is niet bepaald een balzaal. Dus we gaan kijken of dat mogelijk is zonder echt te verbouwen (lees: muur verplaatsen), ik denk dat het wel gaat lukken. We vinden hout erg mooi in de badkamer en iets van natuursteen. Ook moet er wel genoeg opbergruimte in het meubel zijn, voor beautyproducten. Vereiste.

 

Als dit serieus wordt, ga ik je zeker meenemen in het proces! Ik heb er in ieder geval helemaal zin in. Iets minder in de troep, maar dat zien we dan wel weer 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.