Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

LOVÍY – luxe droogbloemen en zijdebloemen + korting voor jou!

In plaats van een boeket verse bloemen hebben steeds meer mensen een bos droogbloemen of zijdebloemen staan. Een stukje duurzamer en vaak goedkoper op de lange termijn. Ik kreeg van LOVÍY een mooie bos zijdebloemen, vertel je er meer over EN heb een fijne kortingscode voor je!


Leestijd

Ik heb ooit eerder een bos droogbloemen van LOVÍY gehad, alleen heette het toen nog Altijd Speciaal Droogbloemen. Ik kreeg ze toen van Cynthia cadeau, ik geloof voor mijn verhuizing naar mijn vorige huis een aantal jaar geleden. Deze bos droogbloemen heb ik echt wel vier jaar in huis gehad. Dan wel als complete bos die zich steeds verplaatste door het huis heen, later heb ik hem uit elkaar gehaald en takjes die niet meer mooi waren weggedaan. Takjes die nog wel mooi waren gebruikte ik voor kleine decoratievaasjes door het huis heen.

Ze geven zelf aan dat de droogbloemen tot een drie tot zes maanden mooi blijven. Ik heb ze toen langer gebruikt, maar tot die periode heb je echt de garantie dat ze zo helder zijn van kleur als wanneer je ze krijgt. Daarna zullen ze iets meer uit vallen en wat fletser van kleur kunnen worden. Het verschilt heel erg per bloem, hoe dit proces verloopt. En, het ligt aan jou hoe erg je het vindt. Je kan ze overigens insprayen met haarlak om uitval te voorkomen/verminderen op te duur en ook helpt het om ze niet in de volle zon te zetten.

Droogbloemen zijn echte bloemen, alleen gedroogd. Niet elke bloem kan een droogbloem worden, maar LOVÍY maakt daar mooie boeketten voor jou van die dat wél kunnen.

Het voordeel; verse bloemen blijven een stuk beperkter staan en daarmee is het tijdrovender om je huis te voorzien van een constante mooie bos en uiteindelijk is het ook duurder. Bovendien is het nu ook heel trendy om droogbloemen in huis te hebben, dus is het ook een look die je bewust wilt toevoegen wellicht.

LOVÍY liet mij weten, voordat ik een bos uitzocht, dat ze ook een verschuiving zien naar zijdebloemen. Deze blijven natuurlijk altijd mooi en hebben wat fellere kleuren. Ze zijn gemaakt om op verse bloemen te lijken. De zijdebloemen van LOVÍY zijn van een hoge kwaliteit. Ze hebben een paar prachtige bossen gemaakt, maar je kan ook losse zijdebloemen bij ze bestellen.

Zo kwamen ze bij mij aan, in een papier gewikkeld alsof het echte bloemen zijn. Dat vond ik een leuk detail. Ik koos voor de bos Romantic Dreams.

Ook kreeg ik deze prachtige vaas erbij, dit is de Pink Moon vaas. De vaas is van glas met een matte coating. Dat is mooi want daardoor kijk je er niet doorheen waardoor het niet opvalt dat er geen water in de vaas zit.

Ik moet overigens aangeven dat ik het helemaal niet erg vind dat je zou zien dat het zijdebloemen zijn in plaats van echte bloemen. Ik vind dat óók een hele mooie vorm van decoreren.

Ik heb alle takken zo voor me gelegd en toen ben ik ze één voor één in de vaas gaan steken. Elke keer draai ik de vaas rond, zodat ik goed kan zien dat het van alle kanten er mooi in zit. Er zat overigens een strikje om de bos, dus ik had ze ook zo rechtstreeks in de vaas kunnen doen. Ik vind het echter leuker als het een beetje wat losser valt, daarom koos ik ervoor om ze opnieuw te schikken.

Leuk hè, die takjes met citroentjes.

Wat close ups van de bloemen.

Wat ik ook mooi en natuurlijk gedaan vind; de ene tak is stijver dan de andere. Er zitten ook takken bij die echt een beetje omvallen, zoals dat ook bij verse bloemen verschilt.

Prachtig zo, in de avondzon! Hier staat hij op de eettafel.

Uiteindelijk heb ik ze in de slaapkamer gezet omdat ik ze daar ZO goed vind passen! Wij hebben een hele grote slaapkamer met een heel hoog schuin plafond. Het is al snel wat kaal daar. Deze hoek heb ik nu echt lekker vol en de kleuren passen enorm goed bij elkaar. Het koraalkleurige en het gele komt terug in de illustraties van Roeqia Fris die aan de muur hangen en het blauw van de muur komt er ook in terug.

De helemaal linkerplant is een echte citroenboom die af en toe ook een citroen geeft, ook een leuke match met de tak met citroentjes!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de takken allemaal in kleine vaasjes te doen en je kan dus ook losse bloemen kopen en je eigen bos samenstellen.

En dan het moment waarop je natuurlijk hebt gewacht, de korting!

Met de code CYNTHIA10 krijg je tot en met 30 juni 2022 10% korting op het gehele assortiment.

Je kan hier een kijkje nemen op de website van LOVÍY.

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)