Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

IKEA x HAY

De meeste interieurjunkies weten het al: de IKEA x HAY collectie ligt nu in alle IKEA’s. De Zweedse meubelgigant waar we allemaal zo gek op zijn is een samenwerking aangegaan met het Deense designmerk HAY. Een merk waar ik minstens zo weg van ben. Het resultaat mag er zijn, net als de prijzen!


Leestijd

Vorig jaar werd al bekend gemaakt dat de twee Scandinavische merken met elkaar zouden gaan samenwerken en heel veel mensen keken reikhalzend uit naar de collectie. HAY staat bekend om hun strakke, functionele en minimalistische design, wat natuurlijk heel goed samengaat met IKEA. Beide merken geven veel om het esthetische aspect, maar minstens zoveel om het functionele. HAY heeft wat betaalbare items, maar voor veel dingen moet je wat langer doorsparen. Met deze collectie met IKEA is dat aspect geen probleem: alles is erg betaalbaar.

De sfeerbeelden spraken mij al enorm aan en ik word ook heel blij van de daadwerkelijke collectie. Er zitten enorm mooie grotere meubels bij zoals slaapbanken en kasten, maar ook erg veel leuke kleine accessoires in de stijl van HAY. Zie hieronder een groot deel van de collectie.

Deze week kom ik er niet aan toe om naar IKEA te gaan, maar gelukkig is een deel online te koop! Ik ga wel snel even naar de IKEA hier in Zwolle om alles even in het echt te bekijken – ik ben erg benieuwd naar hoe alles aanvoelt. Ik vind die blikken in ieder geval erg leuk en wat is die slaapbank mooi! Het is dat ik er echt geen nodig heb, maar als ik nu een slaapbank uit zou moeten kiezen, wist ik het wel.

Ik ben erg enthousiast over deze collectie en ga zeker snel even in de winkel kijken. Heb jij iets gezien wat je hebben wilt? Wat vind je van de collectie?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.