Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De leukste producten van Sostrene Grene van dit moment (volgens Emmy)

Ik deed zoiets al eens bij Ikea en Kwantum en die artikelen werden door jullie onwijs goed gelezen. Vandaag neem ik je daarom mee naar een andere favoriete winkel van mij: Sostrene Grene. Ik laat je zien wat ik de leukste producten vind uit de huidige collectie.


Leestijd

Dit artikel is niet gesponsord en bevat ook geen affiliate links.

Sostrene Grene is een van oorsprong Deense interieur en lifestyle winkel/keten die zich in grote steden bevindt en zo ook in Enschede. Ik kom er mega graag. Het is een plek waar ik de spulletjes écht heel erg mooi vind en waar ze ook ontzettend betaalbaar zijn. Het is vaak heel erg mijn smaak; zachte kleuren, veel bloemetjes, een beetje kneuterig maar toch met dat Scandinavische sausje. Als jij heel erg van de mega strakke interieurs bent, is dit misschien niet helemaal jouw winkel. Vind je mijn stijl leuk? Kijk dan zeker even mee naar de rest van dit artikel!

Hopelijk vond je het weer leuk om te zien 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi en mijn mini-me Novae. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)