Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De leukste producten van Ikea

Het leek me een leuk idee om te laten zien welke producten bij Ikea ik het allerleukst vind op dit moment en waarom. Ik neem je vandaag dus mee!


Leestijd

Voor dit artikel ben ik naar Ikea gereden want ik mag natuurlijk geen foto’s van de Ikea website zomaar gebruiken. Ik heb een hele ronde door de zaak in Hengelo gemaakt en daar gefotografeerd wat ik Ikea’s leukste producten vind.

Ikea heeft een goede naam, maar vaak wil men ook geen huis waarbij álles die specifieke Ikea look heeft. Je wil een beetje variatie en eigenheid. De laatste tijd heeft Ikea vind ik producten toegevoegd die iets verder uit hun signature stijl buigen en daarmee in verschillende interieurstijlen geweldige toevoegingen kunnen zijn zonder dat alles naar Ikea ‘ruikt’.

Ik neem je mee langs de producten bij Ikea die IK het allerleukst vind. Smaak is natuurlijk persoonlijk, maar hey, dat doen we hier op Cynthia.nl natuurlijk ook :).

Ik hoop dat je het leuk vond om te zien wat ik de Ikea toppers van het moment vind, en hopelijk ben je het met me eens haha. Misschien ren jij nu wel naar de Ikea omdat je wat leuks gespot hebt?

🙂

ps: niet gesponsord door Ikea 😉 


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)