Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

De leukste items bij Kwantum – najaar 2022

Onlangs maakte ik een soort gelijk artikel over Ikea, waar ik bij Ikea de artikelen die ik het allerleukst vind heb gefotografeerd. Na veel leuke reacties, vandaag hetzelfde bij Kwantum!


Leestijd

Kwantum vind ik een hele leuke winkel voor interieur accessoires. Je kan er echt trendy items vinden voor een hele betaalbare prijs. Ik ben naar de Kwantum in Hengelo gegaan en heb lekker rustig rond gelopen en voor jouw alles gekiekt wat ik echt leuk vond.

Hengelo heeft niet de grootste Kwantum, maar er was genoeg te zien. Uiteraard krijg je nu te zien wat mijn smaak is, dat hoeft niet jouw smaak te zijn natuurlijk. Maar, misschien haal je er nog een leuke tip uit!

Ik heb niet overal de prijs bij, vooral omdat ik het niet overal kon vinden haha. Op sommige foto’s zie je het ook wel staan al op de foto. Maar, bij Kwantum kun je er vanuit gaan dat het allemaal betaalbaar is :).

Dat was het dan, heel veel leuke items gespot bij Kwantum. Ik ben zelf met lege handen naar huis gegaan maar ik wil eigenlijk nog terug voor het lila tafellampje en het lekkere plaid. Ook het marmeren plaatje voor kaarsen ga ik nog even ophalen, deze wil een vriendin graag hebben. De toiletborstel en de hanglamp die op die van Georges store lijkt onthoud ik haha.

Enneh, nee. Dit artikel is niet gesponsord ;). Hope you liked it!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)