Carlos in Huis

In de oude Sallandsche bank in Deventer uit 1913 zit sinds eind 2017 de meubelzaak Carlos in Huis. Het prachtige pand is helemaal gerestaureerd en dit rijksmonument staat nu vol met de mooiste designmeubelen en -accessoires. Zo’n winkel waar je het liefst in zou gaan wonen.

 


Leestijd

Aan de Hofstraat 13-15 in Deventer vind je Carlos in Huis, in het gebouw dat vroeger een bank was. Carlos heeft het helemaal in ere laten herstellen, de oude elementen zijn gerestaureerd en je ziet nog in veel ruimtes dat het gebouw vroeger in gebruik was als bank.

Het is gewoon een plezier om hier rond te lopen, de winkel is opgedeeld in allemaal verschillende ruimtes die stuk voor stuk hun eigen sfeer en stijl hebben.

Als je binnenkomt zie je meteen deze oude balie, waarachter vroeger de bankmedewerkers zaten.

De meest bijzondere plek van de winkel is wel de kelder, waar de oude kluizen van de bank zitten. Dit is bijna ingericht als een soort atelier, prachtig!

Carlos in Huis is met dit pand gegroeid van 400m2 naar 800m2 en heeft daardoor letterlijk alle ruimte voor de mooiste meubels. Door al die ruimte komt alles ook zo mooi tot z’n recht! Leuk is ook de hoek met alle accessoires, daar vind je leuke cadeautjes en kleine betaalbare design spulletjes voor in je huis.

Ik vind het heerlijk om in zulke zaken rond te lopen voor inspiratie, ik kan er goede ideeën opdoen en ik word altijd weer verliefd op een aantal meubels, waar ik vervolgens wekenlang aan loop te denken…

Je kan Carlos in Huis volgen op instagram voor toffe interieurinspiratie.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

10 reacties
 1. hobs

  Mooie vloeren ook zeg!

 2. Marjolein

  Hoi Cynthia!
  Wat een mooie winkel (en shoot). Ik vroeg me af of je weet van welk merk de donkergroene eetkamerstoelen zijn die op de 15e foto staan?
  Thanks!

 3. Renske

  Wat een mooie spullen en een super mooi pand! Ik vind het altijd zo leuk als de geschiedenis van een gebouw te zien blijft 🙂
  Als ik in de buurt ben ga ik zeker een keer lang om inspiratie op te doen.

 4. Loes

  Wat een prachtige winkel! Zo leuk dat ze zoveel elementen van het oude pand hebben gelaten zoals ze waren (of hersteld). Die kluizen zien er echt geweldig uit. Lijkt me fantastisch om een keer te bezoeken, deze winkel.

 5. Patrick

  Inderdaad een fantastische meubel zaak in een historisch pand.
  Jouw artikel waar de foto’s het woord doen geeft de inspiratie om Carlos In Huis te bezoeken voor inspiratie en eventuele aankoop. Gaan we zeker een keer doen.

 6. rachel

  dat ziet er gaaf uit zeg!! het is niet mijn stijl maar vind het altijd wel leuk dat soort panden te bekijken

 7. hester

  Wat een mooie winkel zeg!!

 8. Martine

  Wat ’n mooie winkel!
  Jammer dat ie voor mij verder weg zit, anders was ik er vaak te vinden 🙂