Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Carlos in Huis

In de oude Sallandsche bank in Deventer uit 1913 zit sinds eind 2017 de meubelzaak Carlos in Huis. Het prachtige pand is helemaal gerestaureerd en dit rijksmonument staat nu vol met de mooiste designmeubelen en -accessoires. Zo’n winkel waar je het liefst in zou gaan wonen.

 


Leestijd

Aan de Hofstraat 13-15 in Deventer vind je Carlos in Huis, in het gebouw dat vroeger een bank was. Carlos heeft het helemaal in ere laten herstellen, de oude elementen zijn gerestaureerd en je ziet nog in veel ruimtes dat het gebouw vroeger in gebruik was als bank.

Het is gewoon een plezier om hier rond te lopen, de winkel is opgedeeld in allemaal verschillende ruimtes die stuk voor stuk hun eigen sfeer en stijl hebben.

Als je binnenkomt zie je meteen deze oude balie, waarachter vroeger de bankmedewerkers zaten.

De meest bijzondere plek van de winkel is wel de kelder, waar de oude kluizen van de bank zitten. Dit is bijna ingericht als een soort atelier, prachtig!

Carlos in Huis is met dit pand gegroeid van 400m2 naar 800m2 en heeft daardoor letterlijk alle ruimte voor de mooiste meubels. Door al die ruimte komt alles ook zo mooi tot z’n recht! Leuk is ook de hoek met alle accessoires, daar vind je leuke cadeautjes en kleine betaalbare design spulletjes voor in je huis.

Ik vind het heerlijk om in zulke zaken rond te lopen voor inspiratie, ik kan er goede ideeën opdoen en ik word altijd weer verliefd op een aantal meubels, waar ik vervolgens wekenlang aan loop te denken…

Je kan Carlos in Huis volgen op instagram voor toffe interieurinspiratie.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.