Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Binnenkijken bij Viona

Viona is eigenares van sieraden- en tassenmerk Bandhu en ze woont in een huis waar ik zó in zou trekken. Het is ingericht met mooie, persoonlijke meubels en accessoires en achter veel items zit een verhaal. Ik laat je vandaag het huis zien van dit verse gezin.


Leestijd

Viona is eigenares van sieraden- en tassenmerk Bandhu. Zij runt haar bedrijf vanuit huis.

Altijd als ik bij Viona ben en weer eens wat zeg over haar mooie inrichting, wuift ze dat een beetje weg. ‘Ik vind helemaal niet dat ik een mega bijzonder interieur heb. Ik style mijn huis niet met het idee dat het er allemaal uit moet zien als in een woonmagazine, ik vind het vooral mooi om herinneringen te verzamelen en die bij elkaar te zetten.’
Het interieur van het huis waar Viona met haar vriend Christian, dochter van tien weken en Weimaraner Hugo woont, vind ik heel stijlvol zonder kil of ongezellig te zijn. Je merkt in het hele huis dat er gekozen wordt voor kwaliteit en dat de trends wat links blijven liggen.

Woonkamer

De woonkamer is de grootste ruimte van het huis en is licht en sfeervol. Hugo en de dochter van Viona en Christian nemen een grote plek in in de ruimte, Hugo op zijn grote kussen en het kleine meisje in haar box. ‘Ik stoor me wel aan die box hoor, en zodra hij weg kan doe ik hem meteen weer weg’, licht Viona toe.

Babykamer

De dochter van Viona en Christian is nu tien weken en ze hebben het huis een beetje moeten omgooien voor haar komst. De kleinste kamer was vroeger de inloopkast, nu is het de babykamer.

Slaapkamer

De slaapkamer is heel rustig en wit, er staan weinig tierelantijnen. Persoonlijk houd ik hier van: onze slaapkamer is ook mega wit en er staat niet veel in de kamer behalve het grote bed. Deze kamer is duidelijk om te ontspannen.

De vloer op de bovenverdieping is van vurenhout, wat de ruimtes een Scandinavisch gevoel geeft.

Bandhu kantoor

Een van de belangrijkste ruimtes in het huis is deze: het kantoor van Bandhu. ‘Hier doe ik alles. Nieuwe ontwerpen bedenken, de tekeningen maken, de zakelijke kant met de administratie en mails en het contact met mijn leveranciers en klanten, het inleggen van het leer in de sieraden, de verzending van de pakketjes van mijn eigen webshop.’ De ruimte is praktisch ingericht met een groot bureau en ruime kasten.

Heb jij een heel leuk huis, of ken je iemand met een tof interieur? Lijkt het je leuk als ik foto’s kom maken voor een binnenkijker op Cynthia.nl? Stuur dan even wat foto’s van het interieur naar hallo@cynthia.nl.

Ik houd erg van dit huis en ik doe er zelf altijd veel inspiratie op – mede omdat het qua indeling erg op mijn eigen woning lijkt. Als je benieuwd bent naar Viona haar merk, check dan even haar website.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.