Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Binnenkijken bij Sanny & Jorg

Sanny en Jorg wonen middenin het centrum van Amsterdam, maar dat merk je in hun fijne appartement op de vierde verdieping helemaal niet. ‘We kiezen heel bewust voor spullen die we mooi en fijn vinden en die rust brengen in huis.’ Kijk mee in het huis van dit mooie stel.


Leestijd

Het appartement van Sanny en Jorg bevindt zich middenin Amsterdam, tussen de drukte van de grote winkelstraten. Ze wonen er nu drie jaar en zijn nog niet van plan weg te gaan: ‘Het is echt een hele fijne, rustige plek. Je verwacht dat helemaal niet zo in hartje binnenstad, maar je hoort hier binnen niks van de drukte. Het is echt ons rustige plekje middenin de gekte en daarnaast is deze wijk een van de veiligste in Amsterdam omdat echt overal camera’s hangen.’

Toen Sanny en Jorg gingen samenwonen, vergte het wel wat organisatiewerk om de twee smaken samen te brengen. ‘We hebben samen moodboards gemaakt en goed gekeken naar wat er overlapt in onze stijlen. Nu moet ik zeggen dat we niet heel erg nadenken over de styling in ons huis: we kopen wat we mooi vinden en op de een of andere manier werkt dat wel goed hier.’

Woonkamer

De woonkamer is de grootste ruimte in het huis. Eyecatchers zijn de prints van dierenkoppen boven de bank. ‘Ja, daar kwam Jorg zomaar ineens mee thuis. Hij zei: ‘Schat, ik heb wat gekocht voor aan de muur!’ Ik was als de dood, ik dacht: God, wat komt er uit, straks staan er auto’s op of zo. Maar ik vond het echt meteen leuk. Zo gaat dat wel bij ons, we overleggen niet echt en kopen mooie spullen.’

De trap & de vide

De trap verdient wat extra aandacht, want Sanny en Jorg hebben van het trapgat een plek gemaakt vol herinneringen. Er hangen veel lijstjes met foto’s van reizen, vrienden en mooie plekken waar ze graag komen.

Slaapkamer

‘De slaapkamer is een ruimte waar we nog niet helemaal blij mee zijn. We willen het graag anders hebben, het is gewoon niet helemaal meer onze smaak. Zo willen we graag een ander, lichter bed en andere nachtkastjes.’ Ik snap Sanny, maar vind het ook nu een erg fijne ruimte.

Heb jij zelf een fantastisch huis of ken je iemand met een bijzondere inrichting? Laat dat me even weten via social media of via hallo@cynthia.nl met wat foto’s. Misschien kom ik dan foto’s maken voor een binnenkijker!

Ik kom regelmatig in het huis van Sanny & Jorg en wat ik altijd zo fijn vind is dat het zo’n oase van rust is middenin het hectische en erg drukke centrum van Amsterdam. Het is zo’n plek waar je je kan verstoppen en het voelt heel comfortabel. Ik houd er van, het is echt een huis waar geleefd wordt en dat zie je.

Bedankt lieve Sanny en jorg, dat ik bij jullie mocht komen fotograferen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.