Binnenkijken bij Sanny & Jorg

Sanny en Jorg wonen middenin het centrum van Amsterdam, maar dat merk je in hun fijne appartement op de vierde verdieping helemaal niet. ‘We kiezen heel bewust voor spullen die we mooi en fijn vinden en die rust brengen in huis.’ Kijk mee in het huis van dit mooie stel.


Leestijd

Het appartement van Sanny en Jorg bevindt zich middenin Amsterdam, tussen de drukte van de grote winkelstraten. Ze wonen er nu drie jaar en zijn nog niet van plan weg te gaan: ‘Het is echt een hele fijne, rustige plek. Je verwacht dat helemaal niet zo in hartje binnenstad, maar je hoort hier binnen niks van de drukte. Het is echt ons rustige plekje middenin de gekte en daarnaast is deze wijk een van de veiligste in Amsterdam omdat echt overal camera’s hangen.’

Toen Sanny en Jorg gingen samenwonen, vergte het wel wat organisatiewerk om de twee smaken samen te brengen. ‘We hebben samen moodboards gemaakt en goed gekeken naar wat er overlapt in onze stijlen. Nu moet ik zeggen dat we niet heel erg nadenken over de styling in ons huis: we kopen wat we mooi vinden en op de een of andere manier werkt dat wel goed hier.’

Woonkamer

De woonkamer is de grootste ruimte in het huis. Eyecatchers zijn de prints van dierenkoppen boven de bank. ‘Ja, daar kwam Jorg zomaar ineens mee thuis. Hij zei: ‘Schat, ik heb wat gekocht voor aan de muur!’ Ik was als de dood, ik dacht: God, wat komt er uit, straks staan er auto’s op of zo. Maar ik vond het echt meteen leuk. Zo gaat dat wel bij ons, we overleggen niet echt en kopen mooie spullen.’

De trap & de vide

De trap verdient wat extra aandacht, want Sanny en Jorg hebben van het trapgat een plek gemaakt vol herinneringen. Er hangen veel lijstjes met foto’s van reizen, vrienden en mooie plekken waar ze graag komen.

Slaapkamer

‘De slaapkamer is een ruimte waar we nog niet helemaal blij mee zijn. We willen het graag anders hebben, het is gewoon niet helemaal meer onze smaak. Zo willen we graag een ander, lichter bed en andere nachtkastjes.’ Ik snap Sanny, maar vind het ook nu een erg fijne ruimte.

Heb jij zelf een fantastisch huis of ken je iemand met een bijzondere inrichting? Laat dat me even weten via social media of via hallo@cynthia.nl met wat foto’s. Misschien kom ik dan foto’s maken voor een binnenkijker!

Ik kom regelmatig in het huis van Sanny & Jorg en wat ik altijd zo fijn vind is dat het zo’n oase van rust is middenin het hectische en erg drukke centrum van Amsterdam. Het is zo’n plek waar je je kan verstoppen en het voelt heel comfortabel. Ik houd er van, het is echt een huis waar geleefd wordt en dat zie je.

Bedankt lieve Sanny en jorg, dat ik bij jullie mocht komen fotograferen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

44 reacties
 1. Michelle Kaiser

  Ik zie er zeker een heel leuk interieur in met hele specifieke details en vooral een huis met vintage herinneringen.

 2. Marije

  Wat een mooi huisje! Die posters boven de bank zijn ook geweldig.

 3. Pam

  Ik ben echt zo enthousiast over je nieuwe site, deze artikelen zijn zo leuk 🙂

 4. Sandra

  Ondanks dat het niet helemaal mijn smaak is kan ik niets anders zeggen dat het prachtig en stijlvol is ingericht! Heel persoonlijk en bijzonder 🙂

 5. Lou

  Hunter S. Thompson aan de muur! Tof. Sowieso voor mij een van de betere huizen. Leuke kunst, gekke dingen, geen foute foute teksten met levenswijsheden. Maar zeggen niet erg bezig te zijn met de styling in je huis als je net verteld hebt dat je moodboards hebt zitten maken met je geliefde… Dan ben je er meer dan gemiddeld mee bezig, volgens mij :’-)

  En zo grappig dat overal dat Karweikleed ligt…

 6. Eva

  Toen ik de foto van Sanny’s huis op Bloglovin zag, herkende ik het meteen 😉 Leuk dat je hierover schrijft!

 7. Susanne

  Dit vind ik tot nu toe het mooiste huis! Wat een heerlijke plek zeg, zoveel mooie plekjes en leuke items. Beetje verliefd <3 Die dierenkoppen aan de muur zijn zo gaaf. Ja, ik ben echt fan van deze artikelen!

 8. Rosie

  Erg mooi.

 9. Laura

  Heel mooi en persoonlijk!
  hebben jullie de stekels van het stekelvarken in een winkeltje gekocht of vind je die toevallig ‘in het wild’ zeg maar. Die wil ik ook als souvenir mee! ?

 10. Mer

  Totaal niet mijn smaak, maar vind het toch heel prachtig. Alles klopt gewoon, zo gek!

 11. Margot

  Wat een heerlijk huis en leuk ingericht!

 12. Jette

  hee, ligt het aan mij of verandert het salontafeltje ineens?

  • Fleur

   Viel mij ook op! Haha!

  • Cynthia Schultz

   Hahaha! Scherp… Sanny kreeg net toen ik foto’s aan het maken was haar nieuwe salontafel binnen.

 13. Peggy

  Super leuk! Vind vooral die felle kleurtjes van dat behang leuk. En dat tafeltje in de slaapkamer is ook echt een must! Bedankt voor het delen :).

 14. nicole

  Heel leuk weer, inspirerende foto’s.

 15. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ik geloof dat ik het bij iedere binnenkijker zeg, maar ik vind het echt zo leuk om te kijken hoe anderen wonen! Zo leuk om inspiratie op te doen en lekker ongegeneerd te neuzen!

 16. Suzanne

  Wat een super tof huis <3 ben helemaal verliefd op de prints boven de bank!

 17. Kimdy

  Wat een ontzettend fijn huis hebben Sanny en Jorg zeg! Ik vind die prints boven hun bank ook ontzettend tof, die zou ik ook zo in huis willen haha!

 18. Inez

  Wat een prachtig huis, helemaal mijn smaak!

  Voor het eerst trouwens dat ik me een beetje stoorde aan hoe bepaalde foto’a gemaakt zijn. De details foto’s van bovenaf, zoals van het paardje, vind ik erg onprettig te bekijken. Zo zie je de diepte niet goed ofzo. Ik had ze liever van de zijkant gezien. Maar wellicht ben ik de enige die dat vindt haha.

  • Inez

   Hey ineens valt me iets op.. op 1 foto staat ineens een ander salontafeltje

  • Cynthia Schultz

   Misschien omdat ze scheef zijn gemaakt? Ik zal er op letten!

 19. Josine

  Wat leuk dat je foto’s hebt gemaakt. Ik ben dol op de mix van oud & nieuw en ik shop ook graag bij de kringloop. Misschien ook maar eens een blogje aan wijden. Inspiratievol! Liefs, Josine

 20. Heleen

  Heel tof! De dierenprints en die hangstoel vind ik het echt super + ik ben wel een beetje jaloers op zo’n kringloopvondst als dat nachtkastje, wow!

 21. rachel

  wat een heerlijk rustig optrekje zo 😀 en dat voor hartje amsterdam!!

 22. Anna Lena

  Ik blijf het zeggen: ik vind dit ZO’n leuke rubriek, Cynthia!
  Deze zomer ga ik uit huis en ik krijg hiervan heel veel inspiratie en vooral heel veel zin om zelf op zoek te gaan in kringloopwinkels en bij interieurzaken. Superfijn!

  • Cynthia Schultz

   Wat leuk om te horen Anna Lena, dankjewel!

 23. Iris

  Wat een fijn huis, heel gezellig en veel kleur maar toch straalt het inderdaad ook rust uit. Lijkt mij een heerlijk huis om te wonen! Mooi ook hoe alle spullen samenkomen.

 24. Maaike

  Ahhh zo’n gaaf huis! En mega ruim voor een woning in hartje Amsterdam!
  Leuke binnenkijker weer 🙂 weet jij misschien waar het vloerkleed op de slaapkamer van is?

  • Sanny

   Hi Maaike,

   Wat een leuke reactie! Het vloerkleed is ook een erfstuk van mijn Opa en Oma 🙂
   Groetjes Sanny

 25. Emmy

  Wat leuk! Ik heb ook een wand met boekenpagina’s behangen! Harry Potter. 😀

 26. jonna@burgertrutjes

  Wat een vrolijke inrichting. En ondanks alle printjes toch een mooi geheel. Zelf ben ik van wat meer rust en minder kleur in huis.

 27. Yvette

  Leuke inrichting bij Sanny thuis zeg! Ik vind die dierenportretten angstaanjagend (LOL) maar ze staan wel mooi in het interieur! Mooie foto’s ook weer Cynthia!

  • Sanny

   hahah we hebben al veel reacties erop gehad maar deze nog nooit. Ik vind het hilarisch!

 28. marije

  Ik vind het huis van Sanny en Jorg zo leuk! Ondanks de mix van spullen en stijlen, past het allemaal toch bij elkaar.

 29. Susan

  Wat een gezellig huis! Vind vooral dat eerste kleed van Karwei erg tof!

 30. Daniëlle

  Wat leuk om bij Sanny en Jorg binnen te kijken. Ik vind die lijsten met dieren boven de bank erg leuk! Verder een heel gezellig huis!

 31. Heleen

  Woaaaah, wat wonen ze gaaf! En dan te bedenken dat dit hartje Amsterdam is, lijkt me heerlijk! ?

  • Bianca

   Ja hè, prachtig appartement in Amsterdam. De details zoals de balken….