Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Binnenkijken bij Roos

Het huis van Roos-Anne en Leon is zoals ze zelf noemen ‘een mix van strak Scandinavisch, met een tikkeltje New York loft. Gezellig, maar ook strak en hier en daar wat industrieel.’ Roos focuste zich op de inrichting en je ziet overal dat we te maken hebben met een modeliefhebber.


Leestijd

Roos en haar vriend Leon wonen nu bijna drie jaar in dit appartement vlakbij de Zwolse binnenstad. Roos runt modeblog Moderosa en Leon heeft kledingwinkel AINZ in de binnenstad van Zwolle. ‘Ik houd enorm van mode, maar interieur is ook wel echt iets waar ik me mee bezighoud. Ik ben gek op van die leuke hoekjes. Zo maak ik op allemaal plekjes in huis van die stilleventjes zoals ik ze noem, met snuisterijtjes. Soms ga ik echt op jacht naar van die kleine prullaria, ik vind ze eigenlijk vooral online. Echt een leuk adresje is bijvoorbeeld Sisishop.’

Woonkamer & keuken

De woonkamer en de keuken zitten in één ruimte, meteen de grootste ruimte van het huis. Bijzonder aan deze kamer is dat hij een ronde wand heeft waardoor de vorm heel bijzonder is. Roos heeft dat leuk opgelost door een extra zithoekje te maken achter de bank, tegen de wand aan. De witte vloer en muren maken het mega licht.

In dezelfde kamer is de lekker ruime zithoek. ‘We hebben net een nieuwe bank en het blauwe stoeltje en poefje zijn ook nieuw. Ik ben er echt blij mee – het is nu echt zoals ik het hebben wil.’

Slaapkamer

De slaapkamer is heel rustig gehouden, al komen hier de ‘snuisterijen’ ook wel terug. Opvallend is de zwarte muur: wat een contrast met de rest van het hele witte huis. Toch werkt het erg goed, ik krijg eigenlijk zin om ook een muur in mijn slaapkamer heel donker te schilderen.

De inloopkast

Gezien Leon en Roos écht een modestel zijn (Leon heeft een kledingwinkel, AINZ), kan een ruime inloopkast natuurlijk niet ontbreken. ‘Eigenlijk is hij nog te klein, alles zit zó vol!’

Dit huis kan wat mij betreft zo in een woonblad! Met al die gestylede hoekjes en plankjes – zo leuk. Een feest om te fotograferen, het is mega fotogeniek!

Mijn favoriete deel van het huis is toch wel die met het blauwe velours stoeltje – wat een blikvanger is dat!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.