Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
Oud-roze met zwart

Binnenkijken bij Linda

Als je denkt aan roze in huis, denk je al snel aan een meisjesinrichting. Linda en Remco bewijzen dat dat zeker niet het geval hoeft te zijn met hun oud-roze met zwarte woonkamer.


Leestijd

Linda is 24 en woont met haar vriend Remco en naaktkat in dit appartement in Sneek. Het is hun eerste echte eigen woning, en ook het huis waarin ze ontdekte hoe leuk ze het vindt om met interieur bezig te zijn. ‘Met vrienden hebben we een eetclub en om de vijf weken eten we bij ons thuis. Een vriend van ons roept elke keer uit dat het hier in huis dan alwéér anders is. Ik verander graag en veel. Maar ik heb wel een regel: als ik iets nieuws koop, moet er ook iets weg. Ook vanuit praktisch oogpunt: het is hier vrij klein en ik heb echt geen ruimte om spullen op te slaan.’

De roze muur in de woonkamer is heel typerend voor de stijl van het huis. ‘Die muur was eerst zwart, wat ook heel tof was. Maar het donkere was ik zat. Toen ik een foto van een roze muur aan Remco liet zien, wilde hij het eerst niet. Later zag hij het toch wel zitten en toen heb ik het gewoon gedaan.’ Het resultaat vind ik waanzinnig. Precies deze oudroze kleur, Piment van Histor, zorgt ervoor dat het niet te meisjesachtig wordt. En de combinatie met het zwart maakt het juist heel stoer.

Ik vind de sfeer in de woonkamer heel erg leuk, wat is dat roze toch een goed idee. Ik loop al een tijdje met het plan om een wand in de slaapkamer in deze kleur te schilderen, maar Willem is het er nog niet mee eens… Ik denk dat ik het er nog even moet inmasseren, misschien gaat hij het uiteindelijk net als Remco ook een goed idee vinden. 😉

Wat een lekkere inspiratie is dit weer, ik heb helemaal zin om een wand roze te schilderen! Nu mijn wederhelft nog zover krijgen… Misschien moet ik het maar gewoon doen, haha (ik denk niet dat ik dat durf).

Bedankt Linda dat ik bij jou thuis mocht kijken. Op haar Instagram vind je meer inspiratie!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.