Binnenkijken bij Cynthia & Willem

Eindelijk is het dan tijd voor de binnenkijker die ik al een jaar wil maken: die bij onszelf thuis! Elke keer stelde ik het uit, want dan moest dit nog gebeuren, en eigenlijk willen we dat nog anders – maar het is klaar met de excuusjes. Welkom in onze jaren ’30 woning in Zwolle!


Leestijd

In augustus vorig jaar verhuisden we naar ons eerste eigen huis: voor ons écht een lot uit de loterij. Een plek waar we zo’n drie jaar naar gezocht hebben en wat absoluut het wachten waard bleek. We wilden heel graag een jaren ’30 woning in een specifieke wijk in Zwolle (waar we nu wonen!), met vier of vijf slaapkamers, een lekkere tuin, openslaande deuren en eigenlijk moest het ook gewoon helemaal af zijn. Geen verbouwing, geen nieuwe keuken, geen nieuwe badkamer. Dat bleken nogal hoge eisen, maar: we vonden het! Inmiddels wonen we hier meer dan een jaar met ontzettend veel plezier.

Uiteindelijk hebben we het een en ander veranderd aan de woning, zoals een nieuwe vloer en hier en daar een kleurtje op de muur (of juist er vanaf). We hebben aardig wat nieuwe meubels en styling gekocht voor dit huis. Soms was dat een hele zoektocht, bijvoorbeeld naar een mooie servieskast, of comfortabele én mooie eetkamerstoelen. En wat dachtje van een salontafel die we allebei geschikt vonden… En tot voor kort hadden we nog geen licht boven de eetkamertafel. Langzaam maar zeker wordt het huis zoals we het willen, al is er nog steeds van alles wat we anders willen, wat ik toe zal lichten bij de foto’s.

Qua stijl houd ik van een mix van scandinavisch strak met hier en daar wat vintage. Ik heb geprobeerd het lichte van het huis te behouden en de jaren ’30 basis te respecteren. Mijn inspiratie haal ik vooral van Pinterest en van de huizen waar ik kom voor deze binnenkijkers. Kijk mee!

Keuken & eethoek

Onze benedenverdieping heeft een L-vorm met aan de korte kant van de L de keuken. Vroeger was dit dicht en was er een deur in de gang die rechtstreeks naar de keuken ging. De vorige bewoners hebben dit mooi opengebroken waardoor het een veel openere ruimte is die veel groter oogt. De keuken zat er al in en is voor nu prima. Uiteindelijk willen we wel een keer wat anders, maar ik ben blij met deze lichte en praktische keuken. De dag nadat we de sleutel kregen heb ik meteen de muur okergeel geverfd, dat bevalt nog steeds enorm goed! Elke dag word ik weer blij van die vrolijke kleur.

Woonkamer

De woonkamer, of de zithoek, is de plek waar we nog wel het een en ander aan willen veranderen. In ons vorige huis hadden we een enorme grote woonkamer waar we dan ook een enorme grote bank van drie meter breed hadden staan. Deze vind ik echt te groot voor deze ruimte, hij is wat te grof en ik vind hem ook te donker qua kleur. We zijn dus al even op jacht naar een bank die ons beide kan bekoren (lees: ik wil iets subtielers, kleiners, zonder longchair, Willem wil per se wel een longchair en het liefst zo groot mogelijk), dus dat is nog even een dingetje. Ook zoeken we nog iets voor aan de muur boven de bank én willen we eigenlijk ook nog een ander tv-meubel. Maar misschien ga ik dit meubel wel gewoon wit verven – ik ben er nog niet uit.

Gang & overloop

Aan onze gang en overloop hebben we niet zoveel gedaan. Één wandje heb ik een lila-grijze tint gegeven in de gang en verder is het gebleven zoals het was. Ik wil er nog wat mee, maar wat precies weet ik nog niet. Boven wil ik het ook nog iets kleurrijker/sfeervoller, maar ik vind dat witte ook wel mooi licht en rustig.

Toilet & badkamer

Het toilet en de badkamer hebben we gelaten zoals ze waren – behalve dat we in het toilet de cementtegeltjes hebben vervangen door hout, dat hebben we laten doorleggen. De badkamer zouden we graag anders willen, qua stijl, maar ook zou een toilet boven wel top zijn, maar dan moeten we echt gaan verbouwen (lees: een muur een stukje verplaatsen), dus daar wachten we nog maar even mee.

Slaapkamer

We slapen op zolder, die keuze was al snel gemaakt toen we hier kwamen wonen. Ten eerste omdat het de grootste kamer is, dat leek ons wel fijn als slaapkamer. Ten tweede omdat er dan een woonlaag tussen de slaapkamer en de begane grond is. Willem en ik hebben nogal een ander ritme: ik sta vroeg op en ga vroeg naar bed, hij slaapt het liefst uit en is echt een nachtbraker. Doordat er een woonlaag tussen de slaapkamer en de woonkamer/keuken zit, is het in onze slaapkamer muisstil. Dat is echt prettig. We vroegen ons in het begin wel af hoe warm het zou worden in de zomer, maar dat valt enorm mee. En als het wel wat warmer wordt, zetten we een ventilator aan. Probleem opgelost!

Inloopkast

De kleinste slaapkamer is onze inloopkast. Wat een plezier hebben we hiervan! Alle ruimte om kleren en schoenen op te bergen, echt ideaal.

Logeerkamer & kantoor

Dit zijn ruimtes die ik eigenlijk niet zou willen laten zien, maar ik vind dat het er een beetje bijhoort. Ik laat mijn huis zien, dus naast de mooie ruimtes moet ik natuurlijk ook de twee ruimtes showen waar ik net iets minder trots op ben 😉 Ik heb namelijk een ruimte die ik mijn kantoor noem en waar ik vorig jaar zomer ook zeker veel heb gezeten, maar wat nu meer een veredelde opslag is voor spullen. Ik maak me hier wel op én ik heb hier vaak de was te drogen staan. Dit is gewoon onze rommelkamer, haha. Wel wil ik mijn kantoor eind dit jaar of begin volgend jaar echt mooi gaan inrichten als kantoor waar ik dan ook daadwerkelijk ga werken – nu zit ik toch vaak aan de eetkamertafel. Toen we hier kwamen wonen heb ik aan die kamer ook niks gedaan, ik heb oude meubels er in gezet en er zit zelfs geen verwarming in, dus in de winter is het veel te koud.

Verder hebben we een kamer die dienstdoet als logeerkamer en gamekamer. Willem heeft hier wat consoles staan en onze grote computer staat hier ook. Het is echt Willem zijn kamer, al zit ik hier weleens De Sims te spelen.

Tuin

Erg veel plezier hebben we van onze tuin! Wat een genot om een eigen tuin te hebben – in onze vorige woning hadden we niet eens een balkon. Je kan in deze blogpost heel veel foto’s van de tuin vinden hoe die er nu uitziet.

Dit is ons huis! We wonen hier met enorm veel plezier en het blijft leuk om het telkens weer een beetje meer ‘eigen’ te maken en te bedenken wat het volgende klusje wordt…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

66 reacties
 1. Claudi

  Beste Cynthia,
  Mag ik vragen wat het formaat van je Samt tafel is? Wij zitten ook te denken aan deze optie en willen graag weten hoeveel stoelen er onder de tafel passen 🙂

  Groetjes,
  Claudi

 2. Claudi

  Hey hoi! 🙂
  Mag ik vragen welk formaat tafel je hebt? We willen graag dezelfde tafel (en eventueel stoelen) kopen en willen graag weten hoeveel stoelen naast elkaar passen.

  Alvast bedankt!

 3. Tamara

  Alles is prachtig!
  Ik ga binnenkort zelf weer verhuizen en ben op zoek naar een retro eiken eettafel die fijntjes eruit ziet. Loer al maanden bij de website van de machinekamer.

  Ik vind de okse tafel in eiken zo mooi. Eigenlijk allemaal zijn ze prachtig Ik ben benieuwd hoe lang jullie tafel is zodat ik weer een plaatje met ruimtelijk inzicht in mijn hoofd heb.

  Groetjes Tam

 4. maria

  Wat een heerlijk huis hebben jullie!!!

 5. aboutsbstyle

  Wat is het een mooi gestyled huis waar jullie in wonen, de overgang is ook erg prettig. Echt mooi gedaan. Liefs Soraya

 6. Vera

  Wat een mooi huis hebben jullie!
  Ik kijk mijn ogen uit!
  Mag je echt trots op zijn.

  Je bent een leuk en prachtig persoon. Blijf zoals je bent.

 7. MoJuffie

  Wat hebben jij en Willem er een fijne plek van gemaakt zeg. En al zoveel af.
  Ik heb na 2 jaar nog steeds teveel onafgemaakte klussen. Wel wat nare persoonlijke omstandigheden, maar toch. Jouw mooie foto’s zijn mede mijn inspiratie om ook in mijn huisje verder te gaan om het nog meer eigen te maken.

  En laat de azijndrinkers maar kletsen… Lijkt wel trend om jaloezie ongebreideld de wereld in te sturen. Raar! Goedkope nieuwe therapie (die vast niet helpt helaas) om op blogs spijkers op laag water te zoeken.
  Kan het persoonlijk goed begrijpen als het je raakt. Maar hoop dat alle zich normaal gedragende lezers een positieve golf op jouw site kunnen gaan veroorzaken. Wie sluit zich hierbij aan?

  Knuffel van een bewonderaarster

 8. Jessica J.

  Wat een mooi ingericht, ruim huis! Fijn om eens bij jou binnen te kunnen kijken! Onze badkamer is trouwens ook erg klein. Ik zou er een rekje willen om onze handdoeken e.d. op te bewaren, maar is er wel plaats voor? Dat wordt even afmeten.

 9. Nena

  Hoi Cynthia.

  Wat is je huis leuk geworden! Echt de moeite!

  Een vraag: ons huis is misschien ook wel leuk voor je als binnenkijker. We hebben vorig jaar verbouwd en alles is scandinavisch ingericht (veel wit, natuurhout, etc…) met nog authentieke elementen (ornamenten, tegelvloer in de gang, …). Enig ding echter: we wonen in België, in Hombeek bij Mechelen (vanuit Zwolle zo’n 2,5 uur rijden). Is dit een optie voor je? We kunnen je helpen met een B&B te zoeken in de buurt, of je mag ook bij ons logeren. We verhuren een kamer via Airbnb en kunnen deze natuurlijk perfect voor je vrijhouden (kosteloos uiteraard). Mechelen is ook een heel leuk stadje om te bezoeken, zeker de moeite. Denk er eens over na, je bent altijd welkom!! Als je geïnteresseerd bent, hoor ik het wel en kan ik eventueel wel al wat foto’s doormailen zodat je kan bekijken of je het de moeite vindt.

  Ik ben benieuwd!

 10. Wendy Bosman

  Wat een superknus en gezellig huisje hebben jullie ervan gemaakt! Heel leuk om te zien!

 11. Daniëlle

  Wat een fijn, mooi en gezellig huis hebben jullie!

 12. Amber

  Wat heb je een mooi huis! Vooral de keuken vind ik geweldig, met dat okergeel 🙂

 13. Kim

  Wat een plezier om hier naar te kijken! Wauw, je hebt het heel erg mooi ingericht en de foto’s zijn echt geweldig. Heel mooi gemaakt. Wat een leuk huis hebben jullie, en inderdaad, die oude details zijn erg leuk! Jullie mogen hier trots op zijn 🙂

  En ach, die andere twee ruimtes komen ook nog wel. Je hebt al heel veel gedaan zie ik in een jaar tijd dus dat komt nog wel. In je eigen huis ben je toch altijd bezig. Heel herkenbaar bij onszelf haha. Wij hebben ook net een huis gekocht. Het is ook wel echt lastig om dingen te vinden. Je moet er echt tegenaan lopen. Zo zijn wij al maanden op zoek naar een mooie salontafel maar wil nog steeds niet echt lukken… Komt vanzelf. En zo blijf je lekker bezig.

 14. Elisabeth

  Een fijn huis, Cynthia!

 15. Cynthia

  Fantastisch huis Cynthia! Ik ben echt verliefd op je buitenkleed!

 16. Iris

  Wauw, wat hebben jullie toch een prachtig huis en ik vind het echt mooi ingericht! Ik vind die spiegel ook zo leuk met die tekst erop. Die heb ik al eens eerder gezien en love it! En ook die poster van Moose, wauw <3

 17. Kim

  Echt een heel leuk huis hebben jullie zeg! Het is qua ruimte en indeling echt exact een kopie van ons huis! Leuk om te zien wat je met de ruimte gedaan hebt en de nieuwe vloer is werkelijk stunning! Wij wonen er inmiddels 5,5 jaar en zijn er destijds zo ingetrokken( alleen geverfd) en nu is het wel tijd om de vloer te vervangen. Vind het heel moeilijk om een mooie vloer te kiezen!

 18. Debbie

  Ik kruip even uit mijn meeleesstand. Want wat is je huis mooi ingericht. Jullie hebben de stijl mooi doorgetrokken. Een aantal dingen sla ik op voor als ons klushuis oooiiiit klaar is.
  Vraagje. Dat blaadje in een lijstje waar komt die vandaan? Ik vind dat een enorm leuk ding.

  • Cynthia Schultz

   Dankjewel, wat lief, Debbie. Dat lijstje heb ik ooit bij Xenos gekocht volgens mij. Het blaadje komt gewoon hier uit de tuin, haha.

 19. SuuS

  Leuk! huis!
  We hebben dezelfde tafel 🙂 Ik was gelijk om toen ik hem zag.. ( En nou waren we al een poosje op zoek ). Wij zijn verhuisd in mei en het begint hier een beetje opzij plek te raken allemaal. Heel herkenbaar dat je nog een kamer ( of twee ) hebt waar je nog wat aan wilt doen. Ik heb dat ook maar ga eerst op vakantie 😉

 20. Kelly

  Het ziet er allemaal heel erg gezellig uit! Leuk om te zien hoe overal dezelfde stijl weer terugkomt. Oh, en wat grappig die gele muur! Maakt het geheel heel erg zomers en vrolijk 🙂

 21. Karina

  Thanks voor het delen Cynthia! Je huis ziet er supermooi uit, helemaal mijn smaak haha 😀

 22. veerle

  Mooi hoor Cynthia.
  Voorgevel?
  Met tuintje?
  Wat me weer opvalt,je spreekt over een ‘tuin’.Ik zie geen tuin,geen gras,geen beplanting.Raar hoe ze in Nederland een tuin zeggen tegen een koer.
  Ik vind de bank best ok.Niet te groot.

  • Hilde

   Aah.. dus ik moet zeggen voortaan: ik ga even lekker in mijn koer (?) zitten. In nl zeg je gewoon tuin.
   Ze had hiervoor ook niets dus ze heeft terecht een TUIN 😉

 23. Mariska

  Dat ziet er inderdaad wel heel erg mooi uit, wow! Prachtig ingericht en vind je kantoor ook wel echt een mooie ruimte.

 24. Anne-Marie

  Ik vind je huis en inrichting echt heel mooi. Het is licht en ‘clean’ maar ook met genoeg personality en gezelligheid. Een geslaagde combi.

 25. Susanne

  Wat heb je een prachtig huis met een ontzettend fijne sfeer! Niet teveel, niet te weinig, precies goed. En ik ben ook echt nog steeds verliefd op die gele muur, haha.

 26. Marjoleine

  Het is echt prachtig Cynthia! Om trots op te zijn 🙂

 27. Bo

  Ik vind het heel erg “jij”! Ik herken het gevoel van, tis niet af. Ik zeg maar; dat betekent dat je in ontwikkeling bent en mensen die zich aan het ontwikkelen zijn zijn nooit klaar…en dat is maar goed ook.
  Past bij jou en geniet er van

 28. Britt

  Wat een mooie stijl! Ik vind het echt zo’n gezellig cosy plekje waar je oprecht blij van wordt. Die kleur van de keuken vind ik prachtig!

 29. Marloes – GLAMOURMOES

  Wat mooi zeg! Ik merk zelf ook dat je in een eigen huis altijd wel dingetjes hebt die je wilt veranderen of verbeteren. En soms kom je er ook gewoon niet aan toe.

 30. Lou

  Mooi hoor en niet al te perfect 🙂 dat is bedoeld als compliment, ik ben altijd wat wantrouwig als ik van die huizen zie waarin niet wordt geleefd (hoe gestresst moeten die mensen dan wel niet zijn) en dat is hier overduidelijk niet het geval.

  Ik vind het leuk om te lezen dat de zolder bevalt. Wij willen de zolder ook verbouwen tot masterbedroom. En dan een mini-slaapkamertje opofferen tot tweede badkamer. Maar ook ik ben bang voor de warmte in de zomer 🙂 en dan hebben we nog maar 4 slaapkamers in plaats van 6 dus ik weet ook niet of dat handig is.

 31. Hi

  Ohhh Chubby! Zo lief! Je interieur is trouwens ook erg mooi haha.

 32. Loes | Gewoon iets met Loes

  Wauw, wat een prachtige foto’s van jullie mooie huis! Fijn dat je er nog steeds zo blij mee bent. En wonen jullie er al weer een jaar??? Waar blijft de tijd! Hopelijk kunnen jullie nog vele jaren met enorm veel plezier in dit huis wonen!

 33. Eileen

  Wat een gezellig huis!
  En wat fijn dat jullie er met zoveel plezier wonen!

  En trouwens een houten vloer in het toilet? leuk! Ik heb ’t nog nooit gezien!

 34. Kelly

  Ik vind dit zo leuk om te zien! Wij hebben zga dezelfde afmetingen en indeling in huis. Jullie hebben alleen een vaste trap naar de zolder en wij hebben een t vorm woonkamer (uitbouw tegenover de keuken) verder is álles hetzelfde. Dus erg leuk om “hetzelfde huis” anders ingericht te zien!

 35. Hilde

  Heel erg mooi, en te gek dat alles zo mooi bij elkaar past daar houd ik van! Echt een eigen smaak.
  Mooie handgrepen ook die ga ik even onthouden voor in ons huis..

  Wat ik mij afvroeg.. een witte trap, prachtig hebben wij ook! Maar dat stof… de haren etc ik wordt er gek van! Heb jij dat niet? Of heb je een schoonmaakster? Want dan begrijp ik dat je het wit houd want ik vind het niet te doen 2 witte trappen netjes houden.. En dan lopen we nog op sloffen thuis haha. (tja poets miep)

  • Martine

   Wij hebben sinds wij hier wonen ook een witte trap.
   Een hele nieuwe ervaring 😉
   Binnen een maand waren de treden al een stuk minder mooi en dat terwijl wij in huis onze schoenen niet dragen.
   Wij hebben toen besloten van die halve maantjes (zwart) te leggen maar dan wel super goede kwaliteit, niet die uit de bouwmarkt.
   En dat maakt een groot verschil!
   Maar ik ben het met je eens dat je het stof en de haren echt blijft zien rondom die maantjes en ook ik wordt er soms gek van.
   Ik stofzuig de trap dan ook een stuk vaker dan in ons oude huis hahahahaha

  • Hilde

   We zijn tot de conclusie gekomen dat we de hem helemaal laten stofferen met tapijt van t winter.. moet je ook wel af en toe stofzuigen natuurlijk maar scheelt weer een ergernis 😉

  • Cla

   Ik heb zwart tapijt op de trap (lag er al toen we het kochten) en wat is dat een werk! Mijn haar, kattenhaar, kattengrit, stof, troep. Op alle andere plekken in huis ligt hout, en ik heb een idee dat vuil daar een beetje rondzwerft, tot het via de kat of onze sloffen op de trap belandt en het daar in het tapijt blijft kleven.
   Ik stofzuig van boven naar beneden, op mijn knieën, een half uur lang, alleen op de trap. Het doel is wekelijks, maar het is zo’n rotklus dat het meestal langer blijft liggen.

   Mij lijkt het heerlijk om een houten trap te hebben om regelmatig een plumeautje en af en toe een vochtog doekje overheen te halen.

 36. Kim

  Hi Cynthia,

  Leuk huis hebben jullie! Zelf woon ik ook in een jaren 30 woning en ik worstel een beetje met het vinden en kiezen van de juiste raamdecoratie/gordijnen. Wij hebben aan de voorkant ook een erker en ik vroeg me af hoe jullie de gordijnen nu gehangen hebben; op een rechte rails zodat als de gordijnen dicht zijn de erker weg valt of volgen de rails de hoeken van de erker zodat die ook met gordijnen dicht zichtbaar blijft? Ik ben benieuwd naar jullie keuze hierin en uiteraard vooral ook of dit goed bevalt.

  Groet, Kim

 37. Mariska

  Wat leuk om te zien! Ziet er uit als een fijn huis 🙂
  Wij hadden ook moeite om een leuke/mooie/qua formaat geschikte bank te vinden die ook nog lekker zit. Wij zijn uitgekomen bij de Wave van Palau. We hebben zelf de 2,5 zits in de kleur blauw/groen met paarse draad erin met 3 losse grotere/kleinere poefjes. Maar Palau maakt ook een Wave poef, als je dat fijner vindt voor het lounge gevoel. De Wave zit iig fantastisch en doordat er geen armleuningen aan vast zitten, oogt het kleiner en minder blokkig.

 38. Heleen

  Ik denk dat je hier geen linkjes mag plaatsen, want ik zie dat mijn comment niet is geplaatst.
  Maar zou een bank met hocker niet iets voor jullie zijn? Dan kan Willem met zijn voetjes omhoog zitten, maar je kunt hem ook los plaatsen. Een bank op pootjes oogt ook minder massief dan eentje tot de vloer.
  Een goed voorbeeld is de Torino van Wehkamp 🙂 die heeft dus ook een losse hocker erbij te koop.

 39. Heleen

  Mooi hoor!
  Zou een bank met hocker niet iets voor jou zijn? Kan Willem met zijn voetjes omhoog zitten, maar je kunt hem ook los plaatsen. Een bank op pootjes oogt ook stukken minder massief dan eentje tot de vloer.
  Bijvoorbeeld:
  https://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/banken/banken/whkmps-own-3-zitsbank-torino-velours/C28_8H1_8H1_682384/
  met
  https://www.wehkamp.nl/wonen-slapen/banken/hockers/whkmps-own-hocker-torino/C28_8H1_H1F_204357/

  (geen idee of je hier zo linkjes mag plaatsen, ik probeer het gewoon)

 40. Anoeska

  Ontzettend tof huis!

 41. Amy

  Wat hebben jullie een heerlijk huis en een fijne smaak van inrichting. De woning van mijn vriend en mij is echt een samenraapsel van twee stijlen. Dat is zo gekomen toen we gingen samenwonen en daarna was de prioriteit er nooit om het aan te pakken. Dat gaan we eind van dit jaar / begin 2018 wel doen en zijn daarom al aan het oriënteren. Hoewel Boer voor ons (uit Zuid NL) aardig ver rijden is zie ik het vaker op blogs terugkomen als het gaat om interieur, dus misschien moeten we er toch eens gaan kijken tegen die tijd.

 42. Liz

  Ik zal het wel niet snappen hoor, maar je hebt dus 3 jaar gezocht naar het perfecte huis waar je niks hoeft te verbouwen. Dus met een mooie keuken en badkamer er al in etc. En vervolgens zeg je: “Ja de keuken mag wel anders, de badkamer boven is niet ideaal, de vloer op de slaapkamer is niet fijn en die andere 2 kamers gebruiken we niet echt”. Que? Waarom dan specifiek dit huis?

  • Cynthia Schultz

   Haha, ik snap wat je bedoelt. Omdat het voor de eerste paar jaar allemaal prima is 🙂 ooit zouden we wel wat anders willen, maar dat is nu nog niet ter sprake. Ik wilde geen huis met een oranje keuken en badkamer die we meteen moesten verbouwen. We vielen gewoon compleet voor dit huis en we zijn er nog steeds dolverliefd op 🙂

 43. annoesjka

  Wat mooi!!!!!!!!!!! Ik kan even niets zinnigers zeggen. Ik probeer vooral op een gezonde manier jaloers te zijn. 😉

 44. rachel

  jullie hebben echt een paleisje meis 😀 leuke en mooie inrichting en heerlijk licht!! al moet ik nog steeds wennen aan die gele keuken hihi maar het heeft gewoon wat!!!

 45. Laura D’hont

  Wat een gezellig huis hebben jullie. Ik kan me voorstellen dat je daar helemaal tot rust kan komen na een harde werkdag. We hebben onlangs zelf de veranda verbouwd en dankzij jou heb ik mijn vriend kunnen overtuigen om een muur geel te verven :). Jouw binnenkijkers vind ik één van de fijnere blogs hier op je site. Hopelijk komen er nog meer;).

 46. Melanie

  Mooi! Prachtige foto’s ook. Ziet er uit als een heerlijke plek om te wonen.

  Wij hebben een jaar geleden de sleutels van ons huis in Assendorp gekregen. Het is van de opa van mijn vriend geweest, dus er moest wel een flinke verbouwing tegenaan. Maar we vinden het een heerlijke plek om te wonen!

 47. Carina

  Ik vind het verfrissend dat je ook de 2 ‘rommel’kamers laat zien. Alles is zo strak en netjes dat ik me al afvroeg hoe mensen dat voor elkaar krijgen.
  De bank is net 5 a 10 cm te groot, hij is net te lang voor dat stukje. Maar die chaise longue is wel echt fijn, die heb ik nu niet meer en die wordt wel gemist in huis! De tv-kast is in mijn ogen te grof, maar ik zou ‘m eerder lichtgrijs verven dan wit. Staat denk ik mooier. (Al heb ik iets tegen dingen die té wit zijn :’))

  • Elisa

   Alles opbergen in kasten doen of dozen. Ik heb geen rommelkamers… (2 onder 1 kap met 3 slaapkamers en bijkeuken).

 48. Matanja

  Wat een mooi en gezellig ingericht huis hebben jullie!
  Lekker strak ingericht , en lekker rustig met niet al teveel spullen.

 49. Simone

  Wat een prachtig huis! Toen ik het eerste stukje las dacht ik ‘wow, 4-5 slaapkamers is wel heeeel veel’ maar ik zie dat jullie de ruimte nodig hebben haha!

 50. Sophie

  Zeker een heel mooi huis, en leuk ingericht! De gele lamp van Zuiver hebben wij ook 😉

  Wat de bank betreft… ik begrijp dat een minder robuuste bank zonder chaise longue misschien leuker zou staan, maar denk er misschien toch goed over na. Toen wij ons huis kochten, wilde ik ook een modernere, hippere bank zonder chaise longue. We kochten een gewone driezit en daar hebben we best al spijt van gehad. Onze vorige sofa paste ook niet in ons nieuw interieur, maar achteraf gezien hadden we wel beter opnieuw een hoek gekocht. Onze nieuwe bank zit wel oké, maar je kan er niet zo lekker languit in hangen als in de vorige, en dat missen we toch wel.

  De kleur vind ik trouwens prima op de foto’s, ik hou wel van felle contrasten, maar misschien is het in het echt wat té, dat is moeilijk te zien op een foto.

  Jullie hebben er alleszins een hele fijne plek van weten te maken, ik ben al benieuwd naar de updates die jullie nog gaan doen!

 51. Rowan

  Wat een heerlijk huis! Zo gezellig en mooi ingericht! Ik ben verliefd op jullie servieskast en de gele kleur in de keuken is echt gaaf!

 52. Mariëlle

  Heel leuk om nu jullie plekje eens te zien!! Ik vind de gele wand in de keuken zo tof staan <3 Sinds dit jaar woon ik op mezelf en het is zo fijn <3 Mijn huisje is ook Scandinavisch ingericht en vrij minimalistisch, love it!

 53. Nina

  Zo leuk die gele kleuraccenten!

 54. Harriette

  Wauw Cynthia! Wat heb je een prachtig licht huis en wat heb je het leuk ingericht!

 55. Patricia

  Wat ontzettend leuk om zo uitgebreid jullie huis te mogen bekijken. Het ziet er heel knus en huiselijk uit en wat hebben jullie het mooi ingericht.
  Het eigen maken van een huis is inderdaad het leukste wat er is, binnenlopen door de voordeur en je dan echt thuis voelen. Zeker op drukke dagen voelt dat als heel fijn.

 56. Eline

  Jaa wat leuk om eens echt in jullie huis te kunnen kijken. De gele muur in de keuken vind ik nog steeds zo gaaf. Zo iets zou ik later ook echt wel willen. Verder super mooi fris en een heel fijn plekje om te wonen!

 57. Martine

  Het ziet er prachtig uit!
  Het eigen maken van een woning vind ik ook het leukste stuk 🙂
  Wij wonen sinds afgelopen mei in onze nieuwe woning, na een verbouwing van 3 maanden.
  Die verbouwing was echt nodig, de woning was enorm verouderd en gelukkig hadden we het geld ervoor 😉
  Het fijne daarvan is, is dat alles uiteindelijk helemaal jouw eigen smaak is.
  Over iedere detail hebben we nagedacht, van de deurklinken tot aan de stopcontacten…..
  En nu zijn wij bezig met de details: we hebben net een nieuwe lamp gekocht voor boven de eettafel, ook hebben we nu eindelijk een klok.
  We willen nog deuren voor de kledingkasten en ook wij hebben een leuk stoeltje dat opnieuw bekleed moet worden etc etc…..
  Maar net als jullie, zijn wij super blij met onze nieuwe stek.
  En daar gaat het om.
  Geniet er lekker van!!!