Zenner New Blending Spons

Review: New Blending Spons

De ‘siliconen spons’ om je make-up mee aan te brengen was afgelopen jaar in Amerika ineens een enorme hype. Zenner heeft er nu zelf een uitgebracht, de Zenner New Blending Spons. Is dat wat, je foundation en concealer aanbrengen met een siliconen flapje? Ik heb het getest.

Merk
Product
Waar
Zenner
New Blending Spons
Drogist & online
4,99
Koop dit product

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Dit artikel bevat gekregen producten

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

13 reacties
 1. Kimberly

  Ik ben echt heel benieuwd naar dit ‘sponsje’. Het resultaat vind ik eigenlijk wel heel mooi en dat het ook geen product opneemt vind ik ook een pluspunt. Ik ga hem denk een keertje proberen! Ben wel nieuwsgierig.

 2. Karina

  Ik was ontzettend cynisch bij de eerste verschijningen van siliconen makeupsponsjes, maar zo hier en daar hoor/lees ik toch wel positieve verhalen… Misschien toch maar een keer proberen…

  Leuke video! Goed geëdit ook, alleen vind ik het muziekje wat minder… Voor de rest top!

 3. Laura

  Oh, je bent ook echt één van de eerste die hier positief over is zeg! Ik vind het resultaat er ook mooi uitzien bij je eigenlijk. Misschien verwachten anderen dat het anders werkt oid.

 4. Bianca

  Was ik nog even weer…. ik zat net bij Douglas online te kijken naar de Lancome concealer die jij in dit filmpje gebruikt (had inmiddels al de review op jouw site hiervan gevonden) Bij Douglas hebben ze ook de siliconen aplicators (Crystal Puff) als nieuw product te koop. Ze zijn van het merk Magic Bodyfashion en kosten € 6,99 p/st. In 3 varianten: druppelvorm roze en doorzichtig en ronde vorm doorzichtig. Dit is wat ze zeggen over het gebruik ervan: Gebruik een kleine hoeveelheid vloeibare make-up of crème. Beweeg vervolgens in kleine ronde bewegingen over het gezicht om de make-up of creme te verspreiden. Voor de finishing touch: dep voorzichtig op de huid om de make-up of crème vast te zetten

 5. Bibi

  Het lijkt mij ook, als je er eenmaal aan gewend bent, een ideaal en zeer hygienisch hulpmiddel om je foundation of concealer mee aan te brengen. Ik heb na aanleiding van dit filmpje nog wel een vraagje over de concealer: is dat een concealer die niet in je huidplooien trekt? Ik zoek eigenlijk een fijne concealer die niet in de rimpeltjes onder mijn oog trekt dan is het resultaat alleen maar slechter in plaats van beter.

 6. femketje

  ik denk dat ik het zelf ook eens een kansje moet geven en het gewoon proberen 😀

 7. rachel

  ik gebruik het zelf niet maar een dochter loopt er mee weg de ander vind het een vreselijk ding hahah

 8. Loes | Gewoon iets met Loes

  Ik heb er laatst bij AliExpress een paar besteld, om te proberen. En ik had eigenlijk precies hetzelfde als jij: eerst even wennen, omdat het echt wel anders werkt dan een sponsje, maar het werkt toch wel erg prettig! En ik heb echt het idee dat je minder product gebruikt, omdat het siliconen sponsje het niet opzuigt. Wel vind ik zo’n mini beautyblender voor de concealer net iets fijner werken omdat ‘ie zo klein is, dus ik ga nog op zoek naar een ander vormpje van de siliconen voor de concealer. Leuk dat Zenner ook zoiets op de markt heeft gebracht, en de prijs is een stuk fijner dan de beautyblender!

 9. Lindsey Beljaars

  Ik heb hier nu al heel veel over gehoord, gelezen en gezien. Voor die € 4,99 ga ik hem zelf zeker proberen!

 10. Varenka

  Ik vind het op zich wel ideaal omdat het goedkoop en schoon is, maar ik denk dat ik met mijn vingers hetzelfde resultaat behaal
  Ook schoon , neemt geen product op, voelt warm en nog goedkoper

 11. Matanja

  Nou…. Dit lijkt mij wel wat, en voor die 4,99€ is dit wel een leuke prijs om uit te proberen!

 12. Manon

  Impressed! Dacht altijd dat het zo’n stom advertentieproduct was dat dus niet werkt, maar dit ziet er goed uit. Ik gebruik nooit foundation en sponsjes, want ik vind het ‘vies’ en zonde van product. Wel altijd concealer dus misschien werkt dit dan beter. Leuke video, fijn dat het niet langdradig is zoals vaak is bij reviews van andere bloggers