Zarqa Beauty Box op I Love Beauty

Op I Love Beauty komende maand vind je ook Zarqa! Speciaal voor ILB hebben we samen twee boxen samengesteld waardoor je met veel korting de full size producten kan proberen. Ik laat ze je zien!

Leestijd

Klik hier als je de video niet goed kan zien.

De Zarqa Face Care Box heeft qua producten een winkelwaarde van €56,99, maar kost op I Love Beauty maar €29,99. In de box zit de Hydra Face Cream, de Calming Face Mask, de Ultra Soft Face Peeling en de spiegel.

De Zarqa Young Care Box heeft qua producten een winkelwaarde van €43,99, maar kost op I Love Beauty maar €24,99. In deze box zit de Pure Skin Cleansing Wash, de Pure Skin Cream, de Pure Skin Treatment en de spiegel.

De boxen zijn exclusief op I Love Beauty verkrijgbaar en op is op! Leuk als cadeau (voor jezelf!), maar ook fijn als je al Zarqa producten gebruikt en zo je collectie kan aanvullen. Kijk hier voor tickets voor I Love Beauty.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

6 reacties
 1. aboutsbstyle

  wat een leuke samenwerking, en wat leuk die boxen en zeker ook met de spiegel erbij. ik ga zeker even een kijkje nemen bij de stand. ik ben erg benieuwd. liefs soraya

 2. Juliette

  Zarqa is echt een super fijn merk, dus je hebt echt een hele mooi korting geregeld zo!

 3. Irina

  Heel erg tof! Wie weet neem ik die wel mee ^^

 4. rachel

  ik kan helaas ook niet komen, dan had ik zeker voor een box gegaan want ben gek op nieuwe producten

 5. Joyce

  Jammer dat ik vanwege nijn chronische maag/darm ziekte niet van huis weg kan! Was graag naar het event gekomen! Ben ontzettend benieuwd naar deze box van Zarqa!