Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Win: LUSH x Cynthia.nl Beautyschool

LUSH is een van mijn favoriete cosmeticamerken. Samen met LUSH organiseer ik op 17 februari om 19u een speciale LUSH x Cynthia.nl Beautyschool in Den Haag. Ga je mee? Je kan een plekje bemachtigen!

Leestijd

Hoe maak je van jouw badkamer de ultieme relaxzone? Lush Beauty School geeft jou en je vrienden les in geweldige huidverzorging. Onder leiding van onze ervaren party hosts duiken we in de wereld van cosmetica vol verse groenten en fruit. Jullie krijgen uitgebreide huidanalyses en leren de beste verzorgingstechnieken. Je oefent ze direct op elkaar met al onze heerlijke producten. Je kunt zelf kiezen voor een focus op je gezicht of op je handen en voeten.

Deze Beauty School avond vindt plaats in de nieuwe LUSH winkel in Den Haag. Deze is eind november 2015 geopend en het is de grootste LUSH winkel van Nederland! Er is een speciaal Hair Lab waar haarbehandelingen worden gegeven, een Skin Care Consultation Bar voor persoonlijk huidadvies én een speciale Party Room. En in die Party Room gaat de LUSH x Cynthia.nl Beauty School plaatsvinden op 17 februari.

De workshop duurt zo’n 2,5 uur en na de workshop mag je zelf wat heerlijke LUSH producten uitzoeken ter waarde van dertig euro. Ik kan je natuurlijk uitermate goed adviseren over waaraan je je geld gaat besteden 😉 ik ga dit met negen bezoekers van Cynthia.nl doen en jij kan mee!

Houd er rekening mee dat je zonder make-up moet komen, omdat we met huidverzorging bezig gaan. Ik kom natuurlijk ook zonder make-up! Ook worden er foto’s gemaakt voor een verslag hier op Cynthia.nl, dus als je meedoet, ga je daarmee akkoord. Oh, en zorg ook dat je echt kan op 17 februari.

Hoe maak je kans om mee te gaan?

  • Reageer op deze blogpost met waarom jij nou precies mee moet tijdens deze avond! Het is wel leuk om het positief te houden 🙂
  • Vul een werkend e-mail adres in, want daar ga ik je op benaderen.

Via Cynthia.nl kies ik drie winnaressen, ik kies er drie via Instagram en drie via YouTube, dus kijk daar ook even als je kans wilt maken.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.