Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Wenkbrauwen PMU na zes weken en bijwerken

Inmiddels is het alweer zes weken geleden dat ik mijn wenkbrauwen liet bijtekenen met permanente make-up. Het is hoog tijd om je te laten zien hoe het er nu uitziet! Afgelopen donderdag heb ik de touch-up gehad en ook daar wil ik je graag het resultaat van laten zien.

Leestijd

Je kan hier mijn ervaring met permanente make-up bij mijn wenkbrauwen lezen inclusief alle voor- en na foto’s.

Afgelopen donderdag ben ik weer bij Manon van de Beauty Lounge in Haarlem geweest voor de tweede PMU-behandeling. Het is gebruikelijk om twee behandelingen te krijgen: eerst je eerste behandeling en daarna wanneer dit helemaal geheeld is, een touch-up. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen geperfectioneerd. Ik heb deze behandeling gekregen.

Eerst laat ik je de voor en na foto’s zien zonder make-up. Je ziet eerst op elke collage een voor foto, daarna een foto vlak na de eerste PMU-behandeling en de laatste foto is het resultaat na zes weken. Je ziet goed dat de kleur veel lichter is geworden en dat er wat ‘gaatjes’ gevallen zijn in mijn wenkbrauwen. Dat zijn we dus gaan bijwerken!

Nu de foto’s met make-up. Op de eerste foto zie je mij met make-up en verse PMU na drie dagen, op de tweede foto zie je mij met make-up met PMU na zes weken. Op beide foto’s heb ik geen make-up bij mijn wenkbrauwen aangebracht.

Nu de tweede behandeling er ook opzit, laat ik daar natuurlijk ook foto’s van zien. Ik wilde mijn wenkbrauwen nog een klein tikje donkerder hebben en nét iets ‘langer’ aan de uiteinden. Houd er weer rekening mee dat dit niet het definitieve resultaat is: alles wordt nog zo’n 30 – 40% lichter. Alles is nu wat donkerder ingezet omdat ik een wat donkerder resultaat wil.

Op de eerste foto draag ik steeds geen make-up, op de tweede foto wel.

Het resultaat!

Manon heeft een combinatie van de hairstrokes-techniek en een shadow/ombre techniek gebruikt. Doordat het nu vrij donker is, zie je dat niet heel goed, maar je zal dat over een paar weken beter zien. Op de foto’s zit er wat Bepanthen op mijn wenkbrauwen, waardoor ze een beetje glanzen. De vorm vind ik héél erg mooi en ik ben er voor de tweede keer weer heel erg blij mee. De kleur wordt nog een stuk lichter, dus dat is weer even afwachten! De tweede behandeling ging een stuk sneller dan de eerste en het leek ook wat minder pijn te doen – misschien gewoon doordat het wat sneller ging allemaal.

Ik zal je over een week of vijf weer even updaten met het definitieve resultaat. Ik ben heel gelukkig met mijn wenkbrauwen! Erg leuk om te lezen en horen dat veel van jullie ook naar Manon gaan voor de wenkbrauwen, ik kan je haar echt van harte aanraden. Ze neemt alle tijd voor je, stelt je gerust en zorgt dat je totaal tevreden met je wenkbrauwen weer de deur uit wandelt.

Tot over vijf weken, dan kom ik terug bij je met het resultaat!

Ik heb deze behandeling gekregen.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.