Wenkbrauwen PMU eindresultaat

Ik schreef al twee keer eerder over de permanente make-up die ik kreeg bij mijn wenkbrauwen, en nu is het zover: het eindresultaat is daar. Het is alweer weken geleden dat ik de tweede behandeling kreeg en nu is het klaar! Ik wil je graag foto’s laten zien.

Leestijd

De eerdere artikelen over PMU

Al twee keer eerder schreef ik over mijn PMU behandeling: een direct na de eerste behandeling en een na de tweede behandeling. Ook beantwoordde ik samen met Manon van de Beauty Lounge in Haarlem (waar ik mijn PMU laat doen) de meest gestelde vragen in dit artikel. Als je dus nog vragen hebt of benieuwd bent hoe het er nu precies ‘vers’ uitziet, of voor of na de tweede behandeling, check dan eerst even deze blogposts!

Het resultaat

Je komt natuurlijk voor de foto’s, dus die zal ik eerst laten zien. Op elke collage draag ik links geen make-up en rechts wel, natuurlijk draag ik geen make-up in mijn wenkbrauwen.

De kleur is veel minder teruggelopen dan bij mijn eerste behandeling, het is wat donkerder en beter opgevuld gebleven. Ik ben er ontzettend blij mee! De kleur vind ik precies goed en ook de vorm is exact hoe ik het zelf altijd al bijtekende. Ook vind ik dat je niet kan zien dat het is getatoeëerd, het oogt heel natuurlijk, ook als ik geen make-up draag. Dat vond ik heel erg belangrijk voor ik de PMU kreeg.

Ik heb ook nog wat voor- en na foto’s naast elkaar gezet. Op deze foto’s kan je heel goed het verschil zien tussen mijn ‘naakte’ wenkbrauwen zonder PMU en het huidige resultaat. Ik draag op deze foto’s geen make-up.

 

Sinds ik de PMU heb laten zetten, heb ik mijn wenkbrauwen één keer met een potlood bijgetekend. Dit was op een dag dat ik veel make-up droeg (tijdens mijn boeklancering) en ik vond met die zware make-up mijn wenkbrauwen toch net wat te licht. Toen heb ik ze zelf een klein beetje sterker aangezet omdat ik dat bij de look vond passen. Verder vind ik dat nooit nodig. Mocht het wel al sneller dan een jaar (wanneer ik het weer laat bijwerken) te licht vind worden, dan laat ik het gewoon vast bijwerken. In principe is dat niet nodig, maar ik ga gewoon kijken hoe de kleur (wel of niet) gaat veranderen.

Ik heb mijn wenkbrauwen dus laten doen bij Manon van de Beauty Lounge in Haarlem. Wat mij betreft echt een aanrader: ze luistert goed naar je wensen, stelt je op je gemak en levert een prachtig resultaat, precies zoals jij dat graag wilt.

Ik heb deze behandeling gekregen.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

23 reacties
 1. Lisse

  Mooi hoor

 2. Rosalie

  Hi Cynthia, naar aanleiding van jouw eerste artikel ben ik ook bij Manon langsgegaan. Jouw wenkbrauwen waren zo gedaan zoals ik het ook zo willen. En ik woon in Haarlem. Dus all stars were aligned 🙂 Ik heb 3 weken geleden mijn tweede behandeling gehad. En ze zien er super uit! Ik ben nog aan het twijfelen of ik nog voor 1 touch-up langs zal gaan omdat 1 hairstroke net te kort is. Dat viel me pas thuis op. Manon gaf aan dat de komende 3 maanden dat nog kon. Misschien dat ik dat dus nog ga doen.

 3. Minka

  Super mooi resultaat. Heel natuurlijk, zelden zo mooi gezien eerlijk gezegd.

  • Veerle

   ja dat vind ik ook.Veelal is het te gemaakt,te strak

 4. Veerle

  Heel mooi.Heb wel een vraagje.Als ik het goed begrijp moet je dit dus om het jaar laten bijwerken?En wat kost het hele plaatje dan?

 5. Ellen

  Ziet er echt heel mooi uit!

 6. Edith-Sofia

  Wauw, wat een mooi resultaat! Het ziet er super natuurlijk uit. Dit zou ook wat zijn voor mijn lichte wenkbrauwen.

 7. Margo

  Hallo Cynthia,

  Zelf heb ik net de tweede behandeling achter de rug. Ik was benieuwd naar hoeveel weken het echte resultaat zichtbaar is? Groetjes Margo

 8. femketje

  Het resultaat mag er echt wezen! Vind het er erg mooi en natuurlijk uit zien 🙂

 9. Liset

  Het eindresultaat is echt heel mooi geworden! Wat moet het fijn voor je zijn om in de ochtend niks meer aan je brows te hoeven doen :). Het ziet er verder ook erg natuurlijk uit. Zelf heb ik volle en donkere wenkbrauwen, dus gelukkig hoef ik alleen in de ochtend wat wenkbrauwgel erin te doen.

 10. Charlene

  Erg mooi. Helaas zit Manon al helemaal vol en is er geen behandeling te plannen.

  • Cynthia Schultz

   Oh echt?! Dan gaat het heel goed met haar business, dat is fijn om te horen. Jammer natuurlijk voor de mensen die nog graag een behandeling willen inplannen…

  • Manon

   Hoi Charlene,

   Vervelend te horen dat het niet gelukt is om een geschikte datum te vinden voor een pmu afspraak…. Kan je me ajb nog een keertje mailen, dan ga ik kijken of ik eerder plek voor je kan vrijmaken.. Je kan mailen naar info@beauty-lounge.nl.. Alvast bedankt! Hoop je te mogen ontvangen bij Beauty Lounge.. Groetjes Manon

 11. Milou Hofmeester

  Hahaha echt grappig, ik zat naar de eerste set met foto’s te kijken toen dacht ik: Nou, als ik heel eerlijk ben zie ik geen verschil.
  Toen las ik pas: het reultaat haha.

  Op die andere fotos zie wel degelijk verschil. ik vind het er super natuurlijk uitzien. Heel erg mooi. Geen harde, strakke lijn, maar gewoon een ‘echte’ wenkrbrauw.

  Bij mijzelf zou het geen nut hebben. ik heb van mezelf wel hele volle wenkbrauwen alleen heel erg blond. ik verf ze nu daarom maar om de 3 weken!

  • Liset

   Haha, dat had ik ook! Ik dacht: “ze zagen er al goed uit, ik zie nauwelijks verschil!”. Maar dat was dus het verschil tussen behandeling 1 en 2 :).

 12. An, TheBeauParlour

  Wauw dat ziet er goed uit! Ik kan heel moeilijk zien dat ze zijn laten “doen” wat ik vaak wel belangrijk vind als het gaat om permanente makeup. Zelf doe ik mijn wenkbrauwen altijd best heftig maar ik vind het wel fijn dat je kan zien dat ze beetje geblend zijn en dat het geen harde lijn is (ook al staat het bij sommige mensen echt heel mooi!). Ze kleur staat heel goed bij je gezicht en super dat je niks meer aan hoef te doen. Misschien overweeg ik zelf ook om mijn wenkbrauwen te laten doen.

 13. Tineke

  Ziet er prachtig uit! Zit er ook wel eens aan te denken om iets aan mijn wenkbrauwen te doen. Mijn haar wordt steeds donkerder en wenkbrauwen blijven heel blond.

  • Marjanne

   Hoi Tineke,
   Houd er wel rekening mee dat pmu je eigen haartjes niet meekleurt (het zijn streepjes op je huid), dus die moet je dan nog wel donkerder verven.
   Groetjes
   Marjanne

  • Milou Hofmeester

   Oh, dit is precies wat ik net ook zeg. Ik heb zelf volle wenkbrauwen maar wel blonde wenkbrauw haren. Dan heeft het geen nut om te doen. Of nou ja heeft het wel, maar dan meot je als nog je eigen haartjes blijven verven!

 14. Simone

  Ik vind het effect echt onwijs mooi! De kleur past ook perfect bij je gezicht vind ik!