Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Wenkbrauwen PMU eindresultaat

Ik schreef al twee keer eerder over de permanente make-up die ik kreeg bij mijn wenkbrauwen, en nu is het zover: het eindresultaat is daar. Het is alweer weken geleden dat ik de tweede behandeling kreeg en nu is het klaar! Ik wil je graag foto’s laten zien.

Leestijd

De eerdere artikelen over PMU

Al twee keer eerder schreef ik over mijn PMU behandeling: een direct na de eerste behandeling en een na de tweede behandeling. Ook beantwoordde ik samen met Manon van de Beauty Lounge in Haarlem (waar ik mijn PMU laat doen) de meest gestelde vragen in dit artikel. Als je dus nog vragen hebt of benieuwd bent hoe het er nu precies ‘vers’ uitziet, of voor of na de tweede behandeling, check dan eerst even deze blogposts!

Het resultaat

Je komt natuurlijk voor de foto’s, dus die zal ik eerst laten zien. Op elke collage draag ik links geen make-up en rechts wel, natuurlijk draag ik geen make-up in mijn wenkbrauwen.

De kleur is veel minder teruggelopen dan bij mijn eerste behandeling, het is wat donkerder en beter opgevuld gebleven. Ik ben er ontzettend blij mee! De kleur vind ik precies goed en ook de vorm is exact hoe ik het zelf altijd al bijtekende. Ook vind ik dat je niet kan zien dat het is getatoeëerd, het oogt heel natuurlijk, ook als ik geen make-up draag. Dat vond ik heel erg belangrijk voor ik de PMU kreeg.

Ik heb ook nog wat voor- en na foto’s naast elkaar gezet. Op deze foto’s kan je heel goed het verschil zien tussen mijn ‘naakte’ wenkbrauwen zonder PMU en het huidige resultaat. Ik draag op deze foto’s geen make-up.

 

Sinds ik de PMU heb laten zetten, heb ik mijn wenkbrauwen één keer met een potlood bijgetekend. Dit was op een dag dat ik veel make-up droeg (tijdens mijn boeklancering) en ik vond met die zware make-up mijn wenkbrauwen toch net wat te licht. Toen heb ik ze zelf een klein beetje sterker aangezet omdat ik dat bij de look vond passen. Verder vind ik dat nooit nodig. Mocht het wel al sneller dan een jaar (wanneer ik het weer laat bijwerken) te licht vind worden, dan laat ik het gewoon vast bijwerken. In principe is dat niet nodig, maar ik ga gewoon kijken hoe de kleur (wel of niet) gaat veranderen.

Ik heb mijn wenkbrauwen dus laten doen bij Manon van de Beauty Lounge in Haarlem. Wat mij betreft echt een aanrader: ze luistert goed naar je wensen, stelt je op je gemak en levert een prachtig resultaat, precies zoals jij dat graag wilt.

Ik heb deze behandeling gekregen.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.