Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Voorjaarsoutfits 2020

Ik deel hier niet zo heel vaak outfitposts (omdat ik meestal vind dat het niet boeiend genoeg is), maar omdat ik er toch weer wat vragen naar kreeg laat ik je vandaag mijn outfits van de afgelopen maanden zien. We hebben superveel lekker weer gehad dus het zijn vooral zomerse outfits!

Leestijd

Ik heb niet echt een hele bijzondere stijl of zo, zoals je ziet draag ik meestal gewoon een spijkerbroek met een shirt, haha. Toch vinden veel van jullie het leuk om af en toe te zien wat ik draag, dus dat doe ik met alle liefde natuurlijk. Ik draag het liefst jeans van Levi’s, de zwarte Mile High Super Skinny of de 721. Daaronder draag ik sneakers (Nike of Adidas) of Birkenstocks (Arizona).

Je ziet trouwens letterlijk op ELKE foto in dit artikel mijn ‘nieuwe’ Céline trio Bag die ik in februari in Bologna kocht. Ik heb tot op heden nog niet afgewisseld haha, ik ben zo gek op dat tasje. Hij past ook overal bij, vind ik. De Ciao trui is van H&M.

Hier wat meer afwisseling 😉

Ik draag graag zwarte flared broeken, die op deze foto’s is van My Jewellery en die draag ik het liefst. Zit als een pyjama! Het Rock Chic shirtje is van Most Wanted. De panterbroek is van American Apparel.

De kleurrijkste collage! Ik ben zo dol op m’n perzikkleurige Adidas Adilette slippers, haha. Ik loop er geen hele wandelingen op, maar in en om huis en voor kleine stukjes met Kees vind ik ze heerlijk. Het setje met de blauw/groene rok en top is van Noun Collectables. De gele kimono is van Lolly’s Laundry maar al wel een jaar of vier, vijf oud.

Mijn stijl is vrij basic zoals je merkt (en misschien al wel weet), maar soms vind ik het leuk om iets heel kleurrijks te dragen. Het allerliefst draag ik een goede jeans met een t-shirt en sneakers, dat draag ik dan ook het meeste. Maar soms vind ik een fantastische jurk ook fijn, of een zomers rokje, maar dan moet ik daar wel écht zin in hebben. Ik trek dat wel echt minder vaak uit de kast, maar als ik het doe, word ik er ook echt blij van. 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.