Vlog LUSH summit 2017

Vorige week was ik in Londen voor de LUSH Summit 2017, een heel groot event dat in het teken staat van alle waarden van het merk, zoals het milieu, dierenrechten en mensenrechten, maar óók was er gewoon heel veel te zien en vooral te ruiken. In de vlog neem ik je mee!

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien. Je vindt hier de blogpost waarin ik je alle nieuwe producten voor de komende maanden laat zien. Hier vind je mijn reisgids voor Shoreditch!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

12 reacties
 1. Yvette

  Hele fijne vlog! Ik vind het super leuk om te zien hoe je weer zin hebt in alles sinds je nieuwe website! Maakt het echt fijn om te kijken. <3

 2. Marleen

  Het event zag er echt superleuk en interessant uit! Jammer genoeg is er geen Lush hier in Alkmaar. Alhoewel… misschien maar beter ook 😉 Je make-up zat overigens beide dagen echt jaloersmakend mooi!

 3. Anna

  Wauw zo leuk om te zien hoe LUSH tegen dierproeven zijn!! Jammer dat er bij mij geen LUSH winkels zijn anders wist ik het wel…. misschien toch maar eens een paar vegan dingen online bestellen. 🙂

 4. Annet

  Dankzij jouw blog heb ik Lush leren kennen en heb denk nu meer dan 40 producten thuis.
  Zo heerlijk allemaal en sta erg achter hun visie.
  Ik kocht vroeger vooral merken als Chanel en Dior maar Lush bevalt eigenlijk veel beter

 5. Celine

  Wil je een review willen schrijven over het hair lab? Bijvoorbeeld van een henna behandeling? Dat zou echt leuk zijn!

 6. rachel

  helemaal super deze vlog weer 😀 als ik lush hoor dan ruik ik het ook gelijk 😀

 7. Rachel

  Wat gaaf zeg ik hou ook echt van Lush!

 8. Malou | Blonde Blossom

  Wat tof zeg dat Lush niet alleen de producten laat zien! Meestal zijn events (volgens mij) het tonen van de producten, dus erg gaaf dat Lush ook aandacht besteedt aan alle rechten en aan het milieu. Ik had je guide al gezien, maar Shoreditch ziet er ook echt prachtig uit. Ik ben jaloers dat je dit event mocht bezoeken! Malou x

  • Cynthia Schultz

   Klopt inderdaad, persevents gaan meestal echt alleen over de producten of een specifieke campagne. Nu was dit natuurlijk ook meer een event voor LUSH medewerkers en iedereen die samenwerkt met het merk, dus daardoor was de insteek ook al anders. Maar ik vond het echt heel tof en inspirerend hoe ze dit hebben opgezet – echt uniek!