Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Verslag LUSH x Cynthia.nl Beautyschool

Even geleden was er een winactie op Cynthia.nl waarbij je een avond Beautyschool van LUSH kon winnen met acht andere Cynthia.nl-lezeressen en ikzelf! Vorige week was het zover en ik laat je vandaag graag de fijne foto’s zien.

Leestijd

Beauty School

De Beautyschool van LUSH kan je, naast andere feestjes, zelf ook boeken bij verschillende LUSH winkels. Check even deze pagina voor wat meer informatie. Wij deden dus de Beautyschool variant, deze duurt anderhalf uur. Dit kost normaal gesproken €49 per persoon, maar je krijgt hier een voucher van €30 bij die je bij LUSH kan besteden. Tijdens deze workshop leer je hoe je van je badkamer de ultieme relaxzone maakt: je krijgt een les in natuurlijke huidverzorging. Je krijgt een uitgebreide huidanalyse en tips en technieken. Oh ja, voor de beautyschool moet je met minimaal acht personen komen. Mega leuk om eens te doen met vriendinnen, collega’s, klasgenoten, buren…

Tijdens onze speciale avond mochten we ook nog zelf Angels On Bare Skin maken, een van de populairste gezichtsreinigers van LUSH. Zo tof!

Ik laat je heel graag de foto’s van de avond zien! Ze zijn allemaal gemaakt door Mariët Mons.

Angels on Bare Skin maken

We gingen zelf Angels on Bare Skin maken! Dit is een hele populaire reiniger van LUSH. Hij is helemaal natuurlijk en wordt ook in de fabriek met de hand gemaakt – zoals alle producten.

Winkel

Natuurlijk wil ik je ook nog even de prachtige nieuwe en grote LUSH winkel in Den Haag laten zien.

Wat was dit een heerlijke en leuke avond. Ik houd zo van LUSH dus het was erg tof om er nog wat meer over te leren, en natuurlijk om nog op te steken over hun huidverzorging en wat het beste werkt voor mijn huid. Daarnaast vond ik het weer heel erg tof om met wat lezeressen te spreken en samen wat leuks te doen. Ik houd er van. Bedankt lieve meiden en bedankt, LUSH, voor deze leuke avond.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.