Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Vakantieoutfits

In juni ging ik twee weken naar Frankrijk en Barcelona en ik laat je vandaag mijn outfits van die trip zien en vertel ik je waar de items zijn gekocht.

Leestijd

Je hebt onlangs de verslagen kunnen lezen van mijn vakantie. Eerst een stop in Lyon, daarna een paar nachten in het zuiden net boven Fréjus en daarna Barcelona. Heerlijk was het, en ik laat je vandaag zien wat ik allemaal aanhad tijdens het genieten!

Je ziet screenshots van mijn Instagram, omdat ik daar mijn outfits altijd bundel in highlights. Deze staan allemaal in de q2 highlight voor outfits. Ik vind dat voor mezelf ook erg leuk want als ik een keer niet weet wat ik aan moet doen, blader ik door die oude stories en dan krijg ik ineens helemaal zin om een bepaald item weer een keer aan te trekken!

Omdat het stories zijn, staat er soms ook tekst op de foto’s.

Ik heb waar ik kon en waar het logisch was nog wat links voor je erbij gezocht, zodat je het item of een soortgelijke kan shoppen 🙂

Dat waren mijn looks op vakantie, ik hoop dat je het leuk vond om het zo in een overzicht te zien! Mocht je het leuk vinden om mijn outfits vaker te zien dan kun je me volgen op Instagram onder @emmystudiomint, waar ik ze regelmatig post en ook opsla in story highlights op mijn profiel.

Snel volgt nog een artikel met alle outfits van het afgelopen seizoen!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)