Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette

Review: Naked Heat Eyeshadow Palette

Je kent de Urban Decay Naked Eyeshadow Palettes, dé legendarische oogschaduwpaletten. Dit jaar kwam weer een nieuwe variant uit, de Urban Decay Naked Heat. Een palet vol roodtinten, waar ik meteen totaal weg van was. Ik laat hem vandaag uitgebreid aan je zien!

Merk
Product
Waar
Urban Decay
Naked Heat Eyeshadow Palette
Parfumerie
57
prijs
Koop dit product

Leestijd

Urban Decay Naked Heat

Je kent de Naked paletten van Urban Decay wel. Dé legendarische ooschaduwpaletten waar veel andere cosmeticamerken hun make-up op baseren of inspireren. Onlangs is er er een nieuwe verschenen, de Naked Heat, een fantastisch palet met allemaal roodtinten. Ik zag hem op het vliegveld van Oslo en ik was meteen totaal verliefd. Mijn naam staat hierop! En hij was daar ook nog een tientje goedkoper, dus ik nam hem meteen mee. Het palet kost €57 in Nederland voor twaalf oogschaduws en een kwast. Niet goedkoop, maar de kwaliteit is fantastisch en het is een stevig, degelijk palet dat niet zomaar beschadigt of kapot gaat.

De kleuren vind ik simpelweg prachtig en alles wat je nodig hebt voor een look zit er in: een mooie lichte glanzende highlighter, een donkere kleur en alles er tussenin. Mat, glanzend, metallic: check. Je kan hier zowel een subtiele lichte look mee maken als een heftige donkere smokey eye. De kwast die erbij zit is trouwens ook kwalitatief goed.

Urban Decay Naked Heat Eyeshadow Palette Swatches

Zonder flits

Met flits

Ounce is een hele lichte glanzende higlighter.

Chaser is ook een glanzende highlighter, maar dan net wat meer richting zandkleur.

Sauced is een matte koele lichtbruin.

Low Blow is een matte koele net wat donkerder bruin.

Lumbre is een roségouden metallic oogschaduw.

He Devil is een burnt sienna kleur, donker terracotta.

Zonder flits

Met flits

Dirty Talk is een glanzende warme roodbruin.

Scorched is een metallic roodbruin.

Cayenne is mat kaneel.

En Fuego is donker mat roodbruin.

Ashes is mat heel donkerbruin met een rode ondertoon.

Ember is metallic donkerbruin met een rode ondertoon.

Zoals je ziet is de pigmentatie waanzinnig goed en elke kleur komt net zo mooi uit op mijn huid als in het palet.

Urban Decay Naked Heat Palette - Look

Voor deze look gebruikte ik Ounce in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwen, Low Blow en He Devil in mijn arcadeboog en onder mijn oog. Ik zette mijn arcadeboog wat extra aan met Scorched en zette een lijntje langs mijn wimperrand met Ember. Mijn ‘outer V’ maakte ik wat donkerder met Ashes. De oogschaduws blenden heel makkelijk, ook de heel matte kleuren, en alles blijft in combinatie met een oogschaduwbasis net zo lang zitten tot je het zelf weer verwijderd.

Urban Decay Naked Heat Palette - conclusie

Het Urban Decay Naked Heat Palette is prachtig. Qua vormgeving, qua kleuren, qua kwaliteit, qua blenden, qua houdbaarheid: alles. Ik kan er geen enkel minpuntje aan ontdekken. Natuurlijk moeten de kleuren wel jouw ding zijn, maar dat is een kwestie van smaak en wat je graag draagt. Ik ben in ieder geval helemaal gek op mijn palet en ik ga hem zeker weten héél veel gebruiken.

Dit artikel bevat een affiliate link. Als je hierop klikt, krijg ik een kleine vergoeding. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.