Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette

Review: Cover Shot Petal Metal Eye Palette

Je weet inmiddels dat ik qua oogschaduw gek ben op rood- en kopertinten, maar ook op paletjes die handzaam, praktisch en makkelijk mee te nemen zijn. Mijn nieuwe Urban Decay Naked Heat palet is aardig groot… Ik kocht in Zweden ook het Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette: een handzaam paletje met acht oogschaduwkleuren die perfect is voor thuis én in je toilettas.

Merk
Product
Waar
Smashbox
Cover Shot Petal Metal Eye Palette
o.a. Douglas
31,10
prijs

Leestijd

Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette

Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette, €31,10

Het Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette is een heel klein oogschaduwpaletje, ter grootte van een kleine mobiele telefoon (maar dan veel platter), met acht kleuren oogschaduw. In totaal zit er 6,2 gram in. Ter vergelijking: in het Urban Decay Naked palet is dat 15,6 gram voor €55. In verhouding is dit palet dus vele malen duurder.

Het palet heeft een heel leuke vormgeving: de print op de deksel ‘vervormt’ als je het palet beweegt. Het doet me denken aan vroeger, en je ziet nog steeds weleens wenskaartjes met dit ‘systeem’. Het ziet er geinig uit. Ik hoop alleen dat het door de tijd heen ook mooi blijft en niet te erg beschadigt of vies wordt.

 

Het Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette heeft een spiegel in het deksel (vind ik echt een pluspunt) en acht kleuren oogschaduw. Zes hiervan zijn glanzend/metallic, twee zijn mat: de linker zandkleur en de rechter donkerbruine kleur. Ik houd van die combinatie, ik heb liever dit dan allemaal matte of allemaal metallic kleuren.

Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette - swatches

Zonder flits

Met flits

Zoals je ziet is de pigmentatie helemaal in orde en zijn de kleuren prachtig. Hier kan je veel kanten mee op. Ik mis alleen en nog nét één tint donkerdere kleur. Van mij had een van die rozetinten weg gemogen, en in plaats daarvan had er een mooie heel donkerbruine kleur voor in de plaats in het palet mogen zitten.

Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette - look

Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette - conclusie

Ik ben heel tevreden over het Smashbox Cover Shot Petal Metal Eye Palette en ik ben er dan ook erg blij mee. Hij is wat aan de dure kant, maar ik heb het graag over voor zo’n product waarvan ik weet dat ik het veel ga gebruiken en waarvan de kwaliteit zo mooi is. Het is ook een handzaam, praktisch en stevig palet dat makkelijk meekan in de toilettas. Het enige minpunt vind ik dat er niet nog één donkerdere kleur in zit.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.