Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Skincare winter/voorjaar 2021

Het is wel weer eens tijd om even een skincare update te doen! Vandaag deel ik met je wat voor huidverzorging ik de laatste maanden gebruik en ik vertel je natuurlijk meteen wat ik daarvan vind.

Leestijd

Dag & Nachtverzorging: Naïf + pure avocado-olie

Alweer een paar maanden gebruik ik dag- en nachtverzorging van Naïf en dat bevalt heel goed. Naïf is een Nederlands huidverzorgingsmerk met natuurlijke producten. Dit zijn de eerste producten die ik van ze gebruik (samen met de gezichtsscrub) en wat bevalt dit goed! De verpakkingen zijn fijn, ik hou van tubes (en van suikerriet gemaakt, dus geen plastic) en de prijzen prima. Mijn dagverzorging  en nachtverzorging kosten €22,95 voor een tube van 50ml. In de dagverzorging zit SPF 6, daar gebruik ik sinds de dagen langer en zonniger worden nog wel een SPF bij (daarover straks meer).

’s Nachts gebruik ik soms pure avocado-olie die ik op Curacao heb gekocht. 100% avocado en enorm goed voor je huid. Die gebruik ik als ik mijn huid een extra boost wil geven.

Nu ’t zonnige wordt, gebruik ik overdag de Naïf dagverzorging in combinatie met de Naïf SPF30. Bevalt goed. Smeert lekker, niet vet, geen witte waas.

Volgens mij heb ik nu wel een combinatie qua dagelijkse skincare gevonden die voor mij heel lekker werkt. En: natuurlijk. Mijn huid reageert er goed op, is rustig, weinig onzuiverheden.

Reiniging: Lush Ultraplant + Lush Eau Roma

Ik ben jarenlang grootverbruiker geweest van LUSH Ultrabland, en toen ik laatst nieuwe wilde bestellen, zag ik ineens Ultraplant. De plantaardige variant! In Ultrabland zit namelijk bijenwas en dat zit in deze variant niet. Ik gebruik LUSH Ultraplant ’s avonds: ik verwarm een beetje tussen mijn vingers en dat masseer ik in over mijn hele gezicht. Als ik make-up draag, ook over mijn ogen. Ik verwijder alles met een washandje met water en dan is alles schoon.

Ik maak het af met LUSH Eau Roma, een natuurlijke toner die alle laatste restjes viezigheid van mijn gezicht weghaalt. Die gebruik ik ’s ochtends ook om mijn gezicht te reinigen.

Beide bevallen ze fantastisch. Ik denk niet dat ik nog terug ga naar Ultrabland, Ultraplant bevalt me uitstekend.

Scrub: Lush Dark Angels + Naïf Circulaire Gezichtsscrub

Toen ik laatst bij LUSH bestelde ging ik even kijk bij hun gezichtsscrubs. Ik zag Dark Angels en die sprak me wel aan: diepe reiniging. Ik ben er enorm blij mee, het is een hele fijne zachte scrub die mijn huid inderdaad diep reinigt. Wel even wennen dat ‘ie pikzwart is, ik gebruik het dus alleen onder de douche zodat niet de hele wasbak onder de zwarte troep zit 😉

De Circulaire Gezichtsscrub van Naïf vind ik ook erg fijn. Die is nog wat zachter en subtieler en die wissel ik af met LUSH Dark Angels.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.