Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Shop met mij!

Ik was onlangs in mijn eentje een hele middag in een groot winkelcentrum en heb daar alles op de foto gezet wat me zo op het eerste gezicht aansprak. Het leek me leuk je mee te nemen langs die items zodat je mijn gedachten tijdens het shoppen een beetje meekrijgt! Ik hoop dat je het leuk vindt 🙂

Leestijd

Ik wilde al een langere tijd eens naar het grote winkelcentrum in Leidschendam. Ik vind winkelcentra altijd erg prettig voor een hele geconcentreerde dosis shoppings omdat je alles bij elkaar hebt, niet hoeft te zoeken en doorgaans ook een fijne collectie aan horecamogelijkheden hebt. Als je door een stad loopt heb je ook andere motieven. Dan wil je de stad zien, leuke steegjes en mooie gebouwen. In een winkelcentrum is het heel duidelijk. Je komt er om te winkelen en eventueel nog wat te eten.

Dat is precies wat ik deze middag heb gedaan! Ik moest voor mijn werk voor CoffeeStar in Delft zijn en dat was in de buurt dus ik besloot het te combineren. Ook was het die dag 300 graden buiten dus de airco sprak me wel aan haha.

Voor het geval je misschien denkt dat dit artikel gesponsord is door het winkelcentrum, nee haha.

Ik kwam er rond lunchtijd aan en had die ochtend bij CoffeeStar al een hele pleur koffie gedronken en in de auto een hoop water. Ik ging dus goed beslagen de strijd in haha. Tussendoor ben ik wel twee keer gestopt, vooral omdat ik het leuk vond om ook wat te eten uit te proberen.
Je hebt in dit winkelcentrum een aantal ‘gebieden’ waar veel horeca bij elkaar zat en ik was wel echt verrast door de keuze! Ditzelfde bedrijf, Westfield, heeft ook het winkelcentrum in Oberhausen en daar zit vooral veel fastfood. Hier zat ook de Avocadoshow, Anne&Max, een goed sushi restaurant, Vapiano en ook een hoop leuke streetfood opties. Tussendoor vind je ook juice barretjes, koffie, snoep, ijs, etc.

Ik at wat sashimi in mijn eerste break en vlak voor ik weer naar huis ging at ik nog een lekkere baobun met crispy tofu. Heel lekker allebei!

Dan de winkels! Ik ben uiteraard niet élke winkel binnen gegaan maar toch best wat. neem je langs de foto’s die ik nam en ik vertel erbij wanneer ik iets daadwerkelijk heb gekocht.

En toen terug naar de auto. Ik had een foto genomen van waar ik hem had geparkeerd want anders komt dat niet goed bij mij haha.

Ik vond het een heerlijke middag en echt een fijn winkelcentrum. Echt voor herhaling vatbaar om ook zo een middag te combineren met werk, anders rijd ik soms voor 1 afspraak van twee uur op en neer en zit ik langer in de auto dan dat ik ergens ben.

Uiteindelijk kocht ik dus een jurkje, nagellak en bh-topje bij H&M, en twee tops bij Mango.

Ik hoop dat je het leuk vond om zo een beetje met mij te window-shoppen en misschien heb je wel iets gespot wat je voor jezelf nog wilt scoren! Deze foto’s nam ik eind juni dus veel zal er nog gewoon zijn 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)