Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Sezane shoplog

Al een aantal jaar eyeball ik de kleding van het Franse merk Sézane. Ettelijke keren gooide ik mijn winkelmandje vol in hun online shop, waarna ik tóch niet bestelde. Het is net wat duurdere kleding en ik dacht, ja, lastig qua maat, hmmm kweenie, en dan liet ik het weer voor wat het was. Toen ik laatst in Barcelona was, had ik geluk met een Sézane pop-up shop! Daar kocht ik wat items en daarna deed ik een online bestelling. Vandaag: een shoplog!

Leestijd

Deze jurk en top kocht ik laatst in Barcelona bij de Sézane pop-up shop daar. Het jurkje kan ik online helaas niet meer vinden. De top heet Bianca.

Ik was zó blij met mijn Sézane items, dat ik nu ook online wat dingen bestelde. Die laat ik je graag zien! Het zijn geen complete outfits of zo, ik laat ze allemaal zien op een broek die ik op dat moment aan had, haha. Het is de broek die je ook hierboven op de foto ziet, een linnen broek van Na-kd.

Deze blouse is echt TOP. Hij heet Tom Boy en is gemaakt van 100% katoen. Zit lekker luchtig en is top op een jeans, maar kan ook wat netter. Het broekje op de tweede foto is ook van deze bestelling, het is de Rome Short.

Ik draag trouwens van alles maat 38 en het valt precies op maat.

Hier ben ik helemaal weg van. Die details! Prachtig. Met deze broek heel tof, ook leuk op een jeans. Deze blouse heet Angela.

Deze kleuren… Geweldig. Blouses Boby en Jordanna.

En als laatste deze blouse, Dalhia. Zo mooi met die opengewerkte details. Deze zou ik niet echt op deze broek dragen trouwens, eerder op een donkerblauwe of zwarte pantalon of weer op een jeans.

Ik ben zó blij met deze items. Sézane is echt een mooi, duurzaam merk met zowel basic items als net wat meer uitgesproken kleding. Ik word hier helemaal blij van in ieder geval!

Ik heb dit allemaal gewoon zelf betaald.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.