Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Review: Anastasia Brow Freeze

Review: Wenkbrauw gel

Laatst liet ik al zien hoe ik mijn wenkbrauwen op dit moment style, en vandaag review ik een product dat ik onlangs heb gekocht om te proberen. Anastasia Brow Freeze.

Merk
Product
Waar
Anastasia Beverly Hills
Wenkbrauw gel
Douglas
24,99
prijs
Koop dit product

Leestijd

Ik schreef onlangs dit artikel, een update over mijn wenkbrauw routine. Zoals ik toen ook al aangaf was ik heel erg benieuwd naar Brow Freeze van Anastasia. Het leek me misschien makkelijker dan de manier die ik had. Dat was namelijk brow soap gebruiken en dat eerst nat maken met water of haarlak. Ik had hier ook soms wel wat witte stukjes nog van.

Brow Freeze van Anastasia is o.a. bij Douglas te koop (geen verzendkosten) en kost €24,99. Klik hier om het product te bekijken op de Douglas site. Voor dit bedrag krijg je 8 gram, en daar doe je een hele poos mee. Het is een duurder product dan de soap styler die ik in het vorige artikel liet zien, maar een goed make-up product is dat absoluut waard vind ik.

Je ziet dat ik het al even gebruikt heb, want ik wilde eerst zeker weten of ik het fijn vond en ik wilde ook eerst doorhebben hoe ik het beste het product kan gebruiken.

Op de eerste foto zie je heel goed dat het een gelletje is, en dat je de bovenkant elke keer alleen aanraakt. Op de laatste foto zie je eventueel de ingrediënten, mocht je daar geïnteresseerd in zijn.

Ik heb hier al mijn make-up al gedaan, en alleen mijn wenkbrauwen nog niet. Ik vind die volgorde fijner dan eerst mijn wenkbrauwen doen. Hierdoor heb ik vaak wel wat product in mijn wenkbrauwen. Dagcrème, foundation misschien, en ik merk dat dit soms kan zorgen voor witte stukjes in mijn donkere wenkbrauwen. Daarom maak ik ze nu eerst schoon met een nat wattenstaafje om dat te voorkomen.

Wat ik heb gemerkt is dat je een schone spoolie moet hebben. Als er nog product van de vorige dag aan zit, dan lukt het omhoog kammen minder goed. Als je spoolie nat is werkt het ook minder lekker, dus ik maak hem nu altijd schoon gelijk nadat ik hem heb gebruikt zodat hij de volgende ochtend schoon, droog en ready is. Zo houd je overigens de gel in het potje ook schoner.

Dan begin ik vooraan en kam ik alle haartjes omhoog. Dit product is lekker plakkerig en zorgt ervoor dat ik dat ook echt kan doen. Een simpele wenkbrauw gel doet dit voor mij niet, dan ligt het allemaal gelijk weer. Deze Brow Freeze is dus echt fijn sterk, en ik krijg er geen witte stukjes in.

Ik heb overigens ook wel eens geprobeerd ze nog eens door te kammen aan het einde van de dag, dan krijg je wél witte stukjes omdat de Brow Freeze die er al in zat en enigszins is opgedroogd, dan een beetje ‘kapot’ gaat.

In het staartje van mijn wenkbrauw heb ik wat open plekjes/gaatjes. Dit vul ik een beetje op met een beetje wenkbrauw poeder, dat geeft bij zo’n open plekje vaak het meest natuurlijke resultaat. Je kan ook met een heel dun potloodje haartjes tekenen, maar ik ben daar meestal iets te ongeduldig voor haha.

Dit is het eindresultaat! Het kamt heel gemakkelijk, je hebt maar één product nodig en het blijft de hele dag in model. Ik zal dat in een foto hierna nog even laten zien.
Er zit voor mij geen nadeel aan dit product, het enige wat ik zou kunnen bedenken is dat het niet hard opdroogt. Als je je op een dag omkleed en je shirt komt erlangs, dan kan het zijn dat ze uit model raken. Maar, dan ben ik echt aan het zoeken vind ik want in feite zit het gewoon als een huis. Bovendien vinden veel mensen dat harde ook helemaal niet fijn, wat je wel van haarlak en brow soap krijgt bijvoorbeeld. Het is wel echt een uitkomst voor mensen wiens wenkbrauwen niet snel te temmen zijn, zoals die van mij.

Dit is aan het einde van de dag. Mijn make-up is wat meer gaan glimmen, ik ben wat bruiner door de zelfbruiner die ik in mijn dagcrème mengde die ochtend en mijn wenkbrauwen zitten nog steeds goed!

Ik vind het een heel fijn product, en vind het ook het geld waard. Klik hier voor de Douglas link. 

Dit artikel bevat affiliate links

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)