Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Peeling bij Velthuis Kliniek

Een peeling is iets op beautygebied wat ik al jaren wilde proberen: met bepaalde zuren ervoor zorgen dat je dode huidellen verdwijnen en je een gladde, gave huid krijgt. Een week geleden onderging ik mijn eerste glycolzuur & salicylzuur peeling bij Velthuis Kliniek en dat legde ik vast.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Ik heb een glycolzuur & salicylzuurpeeling gehad bij Elske Jachimowski bij de Velthuis Kliniek in Amsterdam Zuid-Oost. Deze peeling is een van de lichtste soorten en is geschikt voor de gevoelige huid en voor de huid met acne. Op het moment van de peeling en na de peeling heb ik zelf wat hormonale onzuiverheden die niet zoveel met de peeling te maken hebben, ik merk wel dat na de peeling mijn huid wat minder vettig is op de T-zone. De peeling kost €75, maar zodra je een kuurtje gaat doen wordt het wat voordeliger. Ik ga na de zomer zeker een kuurtje doen, dit eerste voorproefje smaakt naar meer!

Ik heb de peeling van de Velthuis Kliniek gekregen.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.