Peeling bij Velthuis Kliniek

Een peeling is iets op beautygebied wat ik al jaren wilde proberen: met bepaalde zuren ervoor zorgen dat je dode huidellen verdwijnen en je een gladde, gave huid krijgt. Een week geleden onderging ik mijn eerste glycolzuur & salicylzuur peeling bij Velthuis Kliniek en dat legde ik vast.

Leestijd

Klik hier als je de video niet kan zien.

Ik heb een glycolzuur & salicylzuurpeeling gehad bij Elske Jachimowski bij de Velthuis Kliniek in Amsterdam Zuid-Oost. Deze peeling is een van de lichtste soorten en is geschikt voor de gevoelige huid en voor de huid met acne. Op het moment van de peeling en na de peeling heb ik zelf wat hormonale onzuiverheden die niet zoveel met de peeling te maken hebben, ik merk wel dat na de peeling mijn huid wat minder vettig is op de T-zone. De peeling kost €75, maar zodra je een kuurtje gaat doen wordt het wat voordeliger. Ik ga na de zomer zeker een kuurtje doen, dit eerste voorproefje smaakt naar meer!

Ik heb de peeling van de Velthuis Kliniek gekregen.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

Gerelateerde artikelen

16 reacties
 1. Marielle

  Hormonale onzuiverheden hebben enorm met voeding e maken. Ik had ook altijd last van hormonale acne. Nu alleen nog maar wanneer dat ik vlees heb gegeten, ook zuivelproducten geven hormonale acne. Dit is ook een teken dat je lichaam dit niet goed kan verwerken wat je eet.
  Ook als je dit hebt ga je de komende jaren een voedsel intolerantie krijgen en verdere gezondheidsproblemen wanneer je nu niet ingrijpt. Ik heb te laat ingegrepen en heb al veel schade opgelopen omdat ik vroeger de link niet had gelegd. In de reguliere geneeskunde is klein mankement niks om u zorgen over te maken en al zeker niet qua huid dan sturen ze je naar een dermatoloog terwijl je uiterlijk (bijvoorbeeld haaruitval, acne, eczeem, rosacea,…) spreekt over je innerlijke gezondheid! De reguliere geneeskunde zal altijd falen hierdoor.

  Mensen zeggen ook wanneer het de periode van de maand is (hun maandstonden hebben) dat ze dan veel last krijgen van hormonale acne, had ik ook. In die periode eet ik geen vlees en dan heb ik ook geen hormonale acne.

 2. Hanneke

  Cynthia, super mooie video!
  Ik vroeg me alleen af of je altijd die foto’s mag maken bij de (eerste) behandeling of dat dit nu speciaal voor jouw video is gedaan?

 3. Kim

  Wat een fijne video! Ik overweeg ook om een kuur na de zomer te doen.
  Ik gebruik momenteel wel Paula’s Choice liquid gel met 2% BHA. Dat is een soortgelijk zuur (of hetzelfde?) maar in een veel lagere hoeveelheid, dus voor dagelijks gebruik geschikt. Dit wordt trouwens ook afgeraden om te gebruiken als je op zonvakantie gaat!

 4. Suuz

  Jeetje wat ziet je huid er prachtig uit. Nauwelijks lijntjes, heel stralend.
  Sowieso vind ik je er op de hele video echt fantastisch uitzien.

  Ik overweeg zeker om het ook te doen. Ik ben iets ouder dan jij (36), heb meer rimpels/lijnen, en ik ben bang dat ik ook een stuk meer zonschade heb in m’n gezicht.

  Leuke review! (En ik ben geen videofan, dus dan moet ie wel echt leuk zijn :))

 5. Jessica J.

  Interessante video! Elske lijkt me een ontzettend lief, zacht persoon. Bij haar zou ik me wel op m’n gemak voelen tijdens zo’n behandeling, denk ik.

 6. Fatima

  Wat leuk dit Cynthia! Heel informatief en je stelt ook goede vragen. Ik vroeg me altijd al af hoe zoiets nou gaat dus ik voel me nu wel stukken meer geinformeerd.

  Ik kan dit soort filmpjes waarin je ons meeneemt naar een behandeling erg waarderen!

  Daarnaast vind ik je een toffe chick. Wilde ik ook gewoon even zeggen.

 7. Bianca

  Wat interessant… Ik zit zelf ook al meer dan een jaar erover te denken maar weet niet goed welke peeling behandeling. Ik heb ook een gecombineerde huid met geregeld veel hormonale en allergische onzuiverheden (nachtschade groente/fruit) en gebruik 3 soorten voorgeschreven histamine medicatie (ik ben 40+). Ik heb in het verleden al eens twee microdermabrasie kuren gedaan en een andere soort peeling bij een schoonheidssalon. Je ziet wel verbetering maar ik denk dat ze niet diep genoeg gaan.

  • Marielle

   Reguliere histamine medicatie is gevaarlijk, maakt op lange termijn je gezondheid kapot en dementie is ook een bijwerking op lange termijn. Hormonale acne komt trouwens door zuivel en vlees. Ook Tarwe maakt de gezondheid kapot. Een super goede antihistaminica is curcumine.
   Eet zo veel mogelijk biologische want we zijn niet intolerant aan voeding maar aan wat er mee gedaan wordt.
   Bijvoorbeeld een aardbei allergie komt omdat deze pesticiden, fungiciden en herbiciden bevatten, ons lichaam kan niet om gaan met chemische stoffen met alle gevolgen van dien…

 8. rachel

  zit gewoon weg te dutten door je video 😀 heerlijk!!

 9. Liset

  Wat een mooie video heb je gemaakt! Elske heeft ook een hele prettige, rustige stem om naar te luisteren. Ik word er helemaal zen van :). Ik moet zeggen dat het effect erg mooi is bij je. Ik zie direct dat je meer straalt. Dit zou zeker iets zijn wat ik overweeg.

 10. Rebb

  Doet me denken aan het middel dat je kan kopen tegen wratten (Formule W e.d.). Dat is ook zo’n zuur dat de hoornlaag van de huid oplost.

 11. Sandra

  Ik ben erg benieuwd wat de peeling voor mijn huid zou doen 🙂

 12. jonna@burgertrutjes

  Ik ga de video even bekijken vanavond, ben erg benieuwd naar deze behandeling en jouw ervaring.