Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits zomer 2021

De zomer van 2021 was het moment waarin ik meer lol kreeg in kleding! Ik kocht wat meer kleding en had meer plezier in het combineren ervan. Niet dat ik nu ineens een ware fashionista ben of zo, maar ik heb dit een hele tijd niet gehad. Kijk mee naar mijn outfits van deze zomer!

Leestijd

Jurkjes

Deze zomer droeg ik vaak een jurkje, en deze vier droeg ik het meest. Het linker jurkje is van Pieces, de tweede is van het plussize merk Zooey, de derde is van Ambika en de vierde van het merk Girl In Mind. Behalve het Zooey jurkje allemaal nieuwe jurkjes, waarvan ik twee voor een prikkie kocht op Vinted. Zo blij mee! De oranje tas is trouwens van Celine en de zwarte tas van Gucci. Die kocht ik deze zomer in Bologna en die zal je nog veel bij de outfits tegenkomen, haha.

De schoenen zijn van Converse en Vans, de slippers zijn Havaianas.

Basics met jeans

Dit droeg ik het meest. Ik kocht twee hele fijne nieuwe jeans waar ik mega blij mee ben. Je ziet ze op de onderste rij foto’s, de lichtblauwe en de donkergrijze. Het zijn de Taper Fit Mom Jeans Hoge Taille (de blauwe) en de Mom Jeans Hoge Taille (de donkergrijze). Moest er even aan wennen omdat het wat hoger en losser zit dan de skinny jeans die ik altijd droeg, maar ben er nu heel blij mee. Het zit ook erg lekker. Even op een rijtje waar alles van is:

  • Jeansblouse: Levi’s
  • Jeansjack: Levi’s
  • Blouse op de tweede foto: Harper & Yve
  • Trenchcoat: Burberry
  • Wit shirt: Levi’s
  • Shirt met ramen: Pampling
  • Shirt met andere opdrukken: Loavies
  • Jeans op de eerste 3 foto’s: H&M (heel oud)
  • Sportbroek op foto linksonder: A-dam
  • Schoenen: Vans, Adidas Falcon, Birkenstocks, Gucci (loafers)

Hier wat ‘nettere’ opties met jeans. Het jasje is populair, haha, die is van ICHI. De witte blouse is van WE. De zandkleurige loafers van & Other Stories. De zwarte loafers zijn van Gucci. De zandkleurige tas op links is van H&M.

Warm weer outfits

We hadden enkele dagen mooi weer (ik kan het me al bijna niet meer herinneren, haha) en toen droeg ik dit. De korte broeken zijn van H&M (de zwarte) en Levi’s (de blauwe). De gestreepte broek is van River Island en de gestipte broek van Topshop. Tas is van Celine.

Ik hoop dat je ’t leuk vond om dit weer zo op een rijtje te zien, ik beleef er zelf in ieder geval steeds meer plezier aan!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.