Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits winter 21/22

Ik beloofde het in november nog: begin 2022 komt er nog een update met winteroutfits. Ik laat je weer even zien wat ik de afgelopen maanden zoal gedragen heb qua kleding, welke items ik nieuw heb en wat ik op Curacao droeg.

Leestijd

Zomers

Ik was twee weken op Curacao en daar droeg ik ook kleding 😉 Dus ook een aantal zomerse outfits in dit artikel. Ik droeg vooral jurkjes, waarvan ik er twee nieuw op Curacao kocht, en ook de combinatie jeans short + shirt vond ik erg fijn. Ik ‘durfde’ dat vroeger niet goed te dragen, terwijl het zo fijn is (en leuk staat).

De jurken met stippen zijn van Boohoo. De omslagjurken heb ik op Curacao gekocht bij Concept Store Sea & Sand. Ik kreeg op Instagram veel opmerkingen over de jeans shorts, over dat die lengte zo top is. En dat is dus ook zo! Als je zoekt op ‘bermuda shorts’ dan vind je deze lengte. De zwarte is van H&M en de blauwe van Levi’s.

De zwarte stippenbroek is van M&S. Het tasje dat ik steeds draag is van Celine, de Trio Bag.

Basic

Dussss… er is een broek waar ik erg van houd, haha! Het is de de ‘mom jeans hoge taille’ van Levi’s, in de kleuren No Joke (lichtblauw) en Flash Black (zwart). Ik heb twee nieuwe truien, overgekocht van een buurvrouw. Die beige en grijze trui, ze zijn van Armed Angels. De roze trui is al jaren oud en van MSCH (Moss Copenhagen). De zwarte trui is ook nieuw en die is van Mango. De hoodie is van Carhartt. Ik wil al een tijd een Gucci riem, maar ik wilde eerst kijken of ik überhaupt vaak een riem uit de kast zou pakken. Nou, dit is de bevestiging, haha.

Iets meer m'n best gedaan

Outfits voor dineetjes! De beige jurk is van Boohoo, de panterrok ook. Het glitterpak is van Harper & Yve van enkele jaren terug. De laarzen zijn van Dune, die heb ik nieuw (in november gekocht geloof ik), heel erg blij mee, want ik had geen hoge laarzen. De gestreepte jurk is van Dorothy Perkins, wel al heel oud. De loafers zijn van Goosecraft.

Met jas

Mijn pufferjas van Carhartt draag ik als het koud is ook heel veel, maar heb ik niet op de foto gezet, haha. Ik draag verder vooral m’n teddy jas van Loavies en de oversized wollen blazer van Zara als het wat minder koud is. De groene sjaal is van Acne, de loafers van Gucci, de zwarte tas van Gucci en de terracotta tas van Celine. De zonnebril is ook van Gucci.

Verder zie je op veel foto’s van mijn Old Skool Vans en Adidas Falcon Sneakers die ik via Vinted een tijdje geleden op de kop wist te tikken.

Ik mag wel iets meer afwisselen qua broeken merk ik, en qua schoenen ook, hahaha… Ik pak toch telkens datgene uit de kast wat ik het leukste en fijnste vind, maar daar ben ik vast niet de enige in.

Hopelijk vond je ’t weer leuk om dit te zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.