Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits voorjaar 2021

De outfit-artikelen worden goed gelezen en ik vind het zelf ook leuk om te delen wat ik de laatste tijd regelmatig droeg. Niet dat dat bij mij nou hele spannende dingen zijn, maar toch! Ik maak weleens een foto in de spiegel van wat ik draag, leuk om dat even hier op een rijtje te zetten. Oké, komt ‘ie: mijn outfits van voorjaar 2021.

Leestijd

Eerst: jassen. Het was natuurlijk nog wel een tijdje koud genoeg om een winterjas te dragen, en deze teddy coat van Loavies vond ik dan heerlijk. Het kleurenthema wat jassen betreft is wel aardig duidelijk, haha. De linker jas kocht ik nieuw, van Moves by Minimum, en de rechter jas is van Burberry en heb ik al iets van 8 jaar of zo.

De zonnebril op deze foto is van Cheap Ass Zonnebrillen (haha).

Nog wat ‘buiten outfits’. Links draag ik een vintage trenchcoat die ik een paar jaar geleden in Berlijn kocht. Op de middelste foto draag ik een parka van C&A (al heel wat jaren oud) en rechts weer de Minimum trenchcoat.

De oorbellen zijn van Hey Harper.

Broek + t-shirt.

Heel spannend.

Linker en rechter shirtje zijn van Loavies, het rode shirt is van Adidas en het witte shirt van Levi’s. Jeans links en rechts H&M en flared broek van Topshop. Slippers zijn van Adidas.

Dit draag ik gewoon het meeste.

De sieraden zijn van Hey Harper.

M’n favo sneakers van dit moment, links, zijn van Adidas. De Lidl trui vond ik zo leuk dat ik hem moest hebben, haha. Rechter foto maakte ik in de Levi’s winkel waar ik de jeansjas op de foto kocht. ZO blij mee! Het perzikkleurige tasje is een Celine Trio Bag.

Die blouse links draag ik ook veel, van Levi’s. De jeans links is van H&M,  de zwarte jeans rechts van Levi’s. Het stippenbloesje is van Loavies. De loafers zijn van Gucci.

Je merkt het: dit voorjaar gewoon geen één keer een jurk aangetrokken. Ik trek het niet zomaar uit de kast, eigenlijk alleen als ik wat meer moeite wil doen voor een ‘gelegenheid’ en die is er gewoon niet geweest. In de zomer gaat dat zeker weer meer gebeuren, ook met het oog op dat de horeca nu weer open is, haha.

Ik hoop dat je ’t leuk vond om te zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.