Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits van oktober, november en december

Elk kwartaal deel ik wat outfits met je, ik loop het langs en kon dit keer echt veel links naar de items geven! Ik hoop dat je het leuk vindt 🙂

Leestijd

Het klinkt heel erg narcistisch maar ik vind het altijd heerlijk om dit artikel te maken. Ik scroll dan lekker terug door alle outfits en gezien ik alleen outfits op de foto zet die ik zelf ook echt leuk vond, word ik er blij van haha. Ook krijg ik soms ineens een idee om iets weer eens een keer aan te trekken bijvoorbeeld.

Mijn stijl is vrij kleurrijk, ik draag vrijwel geen zwart en weinig donkere kleuren. Ik vind zwart niet lelijk hoor, maar op de één of andere manier spreekt het gewoon niet tot me als ik door een winkel loop. Ik moet dan ook altijd wel zoeken naar een fijne basic in mijn kast, want die heb je ook gewoon soms nodig.

Ik werk veel thuis, dus het grootste gedeelte van de tijd denk ik niet veel na over mijn kleding. Vaak draag ik thuis veel flared leggings of andere comfy broeken en meestal een trui. Ik ga echt niet in een net blouseje achter mijn laptop zitten tikken de hele dag haha.

Maar, gelukkig kom ik ook nog wel eens de deur uit, en dan denk ik er wel graag over na. Onderstaande foto’s deelde ik de afgelopen drie maanden op mijn Instagram als zijnde outfit shots. Hopelijk vind je het leuk om er doorheen te kijken!


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)