Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits van januari, februari en maart

Elk kwartaal neem ik je mee langs mijn outfits en het begin van het jaar zit er al weer op. Ik laat je alles zien en vertel je of iets oud is of nieuw en waar ik het kocht.

Leestijd

Een overzicht van alles outfits die ik op Instagram @emmystudiomint poste in de eerste drie maanden van 2022 🙂

Ik heb her en der linkjes van Asos (gemakkelijk want; grote webshop) erbij gezocht voor soort gelijke items. Het meeste wat ik laat zien is namelijk niet meer te koop, maar dan geef ik je toch nog een alternatief of een plek om te zoeken!

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om even zo door de looks te bladeren van de eerste drie maanden van 2022. Iets minder foto’s dan de vorige keer, toen ik een half jaar pakte. Zo blijft het wel overzichtelijker. In juli kom ik weer met een nieuw overzicht en mocht je in de tussentijd het leuk vinden om wat te zien kun je me volgen op Instagram @emmystudiomint en dan zie je ook wat ik in mijn story post!

Dit artikel bevat affiliate links

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)