Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits van de tweede helft van 2021 – deel 1

Op Instagram laat ik vaak mijn outfits zien als ze noemenswaardig zijn. Elk half jaar maak ik hier een artikel om dit te laten zien, en vandaag zie je deel 1. Eigenlijk van begin juni tot eind augustus 🙂

Leestijd

Dit keer deel ik het halfjaarlijkse artikel dus op in twee delen. Het tweede gedeelte komt nog.

Ik heb waar ik kon wat links gezocht zodat je items kan vinden maar uiteraard zijn sommige dingen ook al uitverkocht. Ik heb her en der dan ook leuke alternatieven voor je uitgezocht 🙂
Het kan ook zijn dat ik nu een link met je deel, maar omdat er tijd zit tussen het schrijven van dit artikel en het publiceren kan het ook nog zijn dat het in de tussentijd uitverkoopt. Sorry als dat gebeurt!

Ook wil ik uitleggen dat er soms een tekst op een foto staat, dat komt omdat het screenshots zijn van mijn Instagram (@emmystudiomint) waar ik de foto’s onder een highlight bewaar. Daar kun je trouwens nog terug kijken tussen de andere highlights, nog helemaal terug tot in 2018. Als er op een foto staat ‘swipe up’ bijvoorbeeld dan is dat voor dit artikel dus uiteraard niet van toepassing omdat dit alleen op Instagram kan :).

Let’s go!

Dat waren dan de eerste looks. September tot en met eind december komt ook nog snel jouw kant op.


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)