Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits van de eerste helft van 2021

Eens in de zoveel tijd bundel ik de outfits van de afgelopen tijd, nu de eerste helft van 2021! Ik laat je zien wat ik aanhad, en de moeite waard vond om te fotograferen.

Leestijd

Op mijn Instagram @emmystudiomint post ik outfits als ik ze leuk genoeg vind om te posten. Ik draag dingen natuurlijk ook vaker, en dan zet ik het niet elke keer weer op de foto. Toch is het elke keer wel genoeg om een artikel mee te vullen en dit keer probeer ik ook te linken naar het artikel als het nog beschikbaar is, of een leuk alternatief te zoeken. Dat is bijna bij alles gelukt!

Er staat vaak tekst op de foto’s, dat komt omdat ik het in mijn story heb geplaatst. De tekst kan dus soms wat random overkomen, of totaal niet op de outfit slaan. Ergens staat ook een kortingscode, die is op dit moment ook niet meer geldig. Wel heb ik regelmatig kortingscodes van Stronger, dus als je mij volgt zie je dat vanzelf voorbij komen.

Ook mag je me uiteraard altijd een DM sturen met een opmerking of vraag 🙂

Enjoy!

Dat waren alle looks! Ik hoop dat je de links met alternatieven of het daadwerkelijke item waardeerde, en ik hoop dat je her en der weer wat inspiratie hebt opgedaan. Op mijn Instagram maak ik altijd highlights waarin ik de outfits bundel, en zo kun je nog terug naar 2018 zelfs. Scroll er eens door als je dat leuk vindt om te zien! In ieder geval post ik daar regelmatig de looks zoals je ze hier boven ook ziet.

Ik ga gewoon door met verzamelen 🙂

Dit artikel bevat affiliate links

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)