Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits van januari, februari & maart 2023 (preggo edition)

Het is weer zo ver, het kwartaal is voorbij en ik deel de outfits met je die het delen waard waren op Instagram. De jogginglooks laat ik maar achterwege haha ;). Kijk je mee?

Leestijd

Als je zelf niet zwanger bent, een wens hebt of totaal niet dan kan dit artikel voor jou minder interessant zijn. Want, elk kwartaal deel ik mijn outfit foto’s met je, maar dit kwartaal was ik geheel zwanger. Ik hoop toch ook dat ik andere vrouwen die wel zwanger zijn of in de toekomst worden misschien nog leuke ideetjes kan geven!

Er staat tekst op de foto’s, dat komt omdat het story’s zijn van mijn Instagram. Daar bundel ik deze foto’s altijd in highlights op mijn profiel per kwartaal. Ik doe dit al vanaf 2018 dus je kan heel ver terug kijken als je dat leuk vindt haha.

Veel van de zwangerschapskleding die ik heb, had ik al omdat ik veel van vriendinnen heb gekregen en ook mijn vorige zwangerschap wat dingen heb gekocht. Toch blijf ik gek op winkelen dus heb ik ook zeker dingen erbij gekocht. Een zwangerschaps-gardarobe samenstellen is best lastig vind ik. Je wil niet te veel kopen, want het is maar tijdelijk, maar je wilt je ook goed voelen in je kleding. Voor mij hangt dat namelijk ook heel erg samen met hoe ik me in mijn vel voel. Ik vind het leuk om mijn bolle buik te laten zien, dus ik draag graag wat strakkere kleding nu. Ik vind het ook fijn dat het niet allemaal meer zo verstopt hoeft als vroeger. Je ziet ook vrouwen met een blote buik en cropped tops en dat vind ik zelf wel heel verfrissend. Ik denk dat het belangrijkst is dat je in ieder geval één fijne jeans hebt die je met allerlei tops kan combineren. Daarnaast ewen aantal mooie topjes, wat casual en wat gekleder, en dan wat leuke jurkjes en rokjes. Dan kom je een heel eind. Met broeken en rokjes die je hoger op kan trekken, kun je ook iets gemakkelijker reguliere tops combineren. Dat doe ik zelf heel veel, dat zul je hieronder wel zien.

Ik moet zeggen, ik ben de leggings nu wel een beetje zat en ik kijk wel heel erg uit naar zonnig weer waar ik lekker allerlei zwierige jurken aan kan!

Her en der deel ik ook een link 🙂


Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)