Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits van april en mei 2023

Normaliter zou ik juni hier ook bij pakken, maar in verband met mijn verlof wat in juni begon zie je nu april en mei. Alsnog genoeg foto’s!

Leestijd

Je ziet dus nu outfits van april en mei 2023. Gezien ik zwanger ben, zie je wellicht mijn buik wat verschillen in grootte op verschillende foto’s en de outfits zijn dan ook zwangerschapsoutfits. Ik hoop dat je het alsnog leuk vindt om te zien, niet alle kleding is overigens zwangerschapskleding!

Ik vind dit een hele fijne periode nu voor zwangerschapskleding, omdat jurken en slippers/sandalen mij gewoon veel lekkerder zitten dan broeken en schoenen op dit moment. Ik ben dan ook blij dat ik nu de zomer zich aandient, op mijn ‘grootst’ ben om zo maar te zeggen.

Ik vind het leuk om creatief te zijn met kleding en ook wel een beetje buiten de gebaande lijnen te denken. Zwangerschapskleding is vaak braaf, tijdloos en kuis. Hoge halslijnen, effen kleuren, veilige prints, simpele broeken en lange rokken haha. Ik snap het wel, het is ook gewoon praktischer en je kan als je zwanger bent nou eenmaal niet charmant bukken dus dan wil je ook niet een te kort rokje. Nou ja, ik niet in ieder geval. Toch vind ik het altijd wel heel inspirerend als ik mensen zie daar wel een beetje buiten bewegen. Heather van Selling Sunset bijvoorbeeld, Jessie J of Rihanna. Ik vind het een leuke ontwikkeling dat die buik er tegenwoordig wat meer mag zijn, en dat hij niet verstopt hoeft te worden perse.

Dit artikel bevat gekregen producten

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)