Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits nazomer/herfst 2022

Tijd om de zomer écht af te sluiten: ik deel mijn laatste outfits van de zomer met je en alvast wat lekkere najaarsoutfits die ik droeg. Mijn favoriete modeseizoen!

Leestijd

Nog lekker zomers

Shorts! Het spijkerbroekje is de Levi’s 501 Mid Thigh Shorts. Het zwarte broekje is van ArmedAngels, de Aaneli Shorts. Het zwarte broekje met witte stippen is van Sezane.

Bij de eerste foto draag ik mijn badpak eronder, verder is het croissant shirt van A-dam, het kanten topje (en de short daaronder) van Na-kd, het zwarte shirt van ArmedAngels en de blouse van Sezane. Slippers Havaianas en sneakers Vans.

Alle jeans op deze foto is van ArmedAngels. Witte blouse bovenaan is van Na-kd. Gestreepte blouse en witte blouse met blauwe details zijn van Sezane. Het heuptasje is van Patagonia (zo ideaal). Beige sneakers Veja. Espadrilles Gucci.

Nog wat zomerse outfits! De bloemenjurk is van YAS Apparel, hij heet de Yasalira long dress. Jeans is de Levi’s Mom Jeans, daarnaast de beige linnen broek Na-kd, top daarbij is van Sezane. Het jurkje helemaal rechts is ook van Sezane.

Maar deze outfits zijn nu wel een beetje verleden tijd. Op naar herfstige kleding!

Beetje netjes

Ik ben helemaal into pakken dit najaar. Ik heb ze al even in huis, maar het was telkens te warm om ze te dragen. Nu kan het! Het roze en oranje pak zijn beide van Zara, het lichtroze pak is van Part Two. De beige sneakers op de eerste foto zijn van Veja, de spierwitte sneakers zijn van Liviana Conti. Je ziet ook twee keer mijn Vans en een keer mijn zwarte enkellaarsjes van Celine. De zwarte tas en riem zijn van Gucci. De beige riem is van Levi’s.

Mix van herfstige outfits

Wat herfstige outfits bij elkaar! De trui-jurk is van Armedangels, het model heet Naare. De jeans op de foto zijn ook allemaal van Armedangels. Zwarte enkellaarsjes Celine. Leren jas Goosecraft. Grote zwarte tas Louis Vuitton. Het pied a poule jasje leende ik van iemand, geen idee waar het van is helaas. De trenchcoat is van Burberry. Het wrap-vestje is van & Other Stories.

 

Hoe erg ik ook van de zomer houd, ik houd zóveel meer van herfst- en wintermode, dus ik vind het heerlijk dat ik weer kan uitpakken met knits en laagjes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.