Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Outfits najaar 2020

Het is weer een tijd om wat outfits van de laatste maanden aan je te laten zien! Ik deel met je wat ik het meeste droeg in de laatste maanden van 2020.

Leestijd

Mengelmoesje bij elkaar! De jurken die ik het meeste droeg zijn deze, van ICHI en Amika. Die draag ik eigenlijk alleen met iets speciaals, dus een etentje (die waren er niet zoveel) of een feestje (die waren er ook niet zoveel). Het witte colbert is van Zara, net als het gestreepte truitje. Het groene ‘jasje’ is van VILA.

Ik droeg heel vaak gewoon een zwarte jeans met een shirt (we hebben echt een zacht najaar gehad) of een trui. Saai maar waar, haha. Die flared panter broek is van Topshop, zit zo lekker. De bril is van Ace & Tate.

Het roze ribstof jasje is van Zara, die draag ik best veel. De zomerjas is vintage en kocht ik jaren geleden in Berlijn, die heb ik veel gedragen, pas in de laatste weken ben ik mijn winterjassen gaan dragen. En ook een deel van het najaar nog gewoon op slippers in en om huis.

Mijn favoriete soort van nette look: zwarte jeans, loafers, jasje. De camel jas is van Modstrom, het witte/beige jasje van Zara en het geruite jasje van ICHI. De loafers zijn van Gucci en Bruno Premi (alleen die op de rechter foto). Het tasje is van Céline.

Niet heel veel spannends, maar dat komt ook doordat we natuurlijk niet bepaald veel dingen deden in het najaar. En als ik alleen maar thuis ben doe ik, eerlijk is eerlijk, net even wat minder moeite qua outfits. De meeste dagen liep ik gewoon in een zwarte jeans met een trui, en als ik mijn outfit leuk vond, maakte ik een foto. Maar ik zal vast niet de enige zijn 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.