Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits najaar #1 2021

Het is weer tijd voor een outfits-post! Ik had weer aardig wat foto’s verzameld van outfits van de afgelopen periode, waar ook weer wat nieuwe items bij zitten. Ik laat weer even aan je zien wat ik de laatste maanden regelmatig droeg qua kleding.

Leestijd

Jeans+ trui/shirt

Ja, dit draag ik gewoon het meeste: een jeans met een shirt/trui/vest. Haha. Meestal met sneakers, soms met loafers of Dr. Martens.

Je ziet een model jeans op de foto in twee kleuren: de ‘mom jeans hoge taille’ van Levi’s, in de kleuren No Joke (lichtblauw) en Flash Black (zwart). Ik vind dat nu het fijnste model jeans dat ik heb.

Verder draag ik graag mijn lage old skool Vans, de andere sneakers zijn Adidas Falcon sneakers  en je ziet ook Gucci loafers op de foto. De zwarte handtas is ook van Gucci en de stoffen tote bag is van H&M.

Het paarse vest en off-white trui zijn allebei van Les Jumelles, de grijze hoodie van Carhartt, de basic t-shirts van Levi’s, en de Popeye trui is vintage.

Outfits met jassen of jasjes

Jep, het is weer jassenweer! Ik houd ervan, die laagjes. Nu kan ik me weer echt ‘aankleden’, haha.

De off-white jas is van Zara, wel van vorig jaar. De trenchcoat midden boven is van Burberry en de andere trenchcoat is van Minimum. De pufferjas is van Carhartt en die is nieuw, daar ben ik zo blij mee! Geweldige jas en zo lekker warm. Het geruite jasje is van ICHI, wel van jaren geleden.

Net even wat meer moeite gedaan ;-)

Dit zijn meer de ‘overige’ outfits haha, waar ik net wat meer moeite heb gedaan of die afwijken van de hiervoor genoemde categorieën 😉

De jeansblouse is van Levi’s, het bloesje rechtsboven is van Harper & Yve (oude collectie), de witte blouse is van WE.

De jurken zijn van Girl In Mind.

De zwarte loafers zijn van Goosecraft.

De zwarte pantalon is van Bershka.

Ik vind het echt heerlijk dat er weer een nieuw ‘modeseizoen’ is aangebroken, met laagjes en meer warme kleding – ik houd er van. Ik vind het ook veel makkelijker om me te kleden in het najaar dan in de zomer. Dus verwacht ook zeker begin 2022 nog een update met meer outfits. Niet dat ik me nou zo waanzinnig spannend kleed, maar deze blogs worden goed gelezen dus blijkbaar vinden jullie het leuk om te zien!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.