Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Oslo Skin Lab na 6+ maanden

Review: The Solution

Voedzaam eten en goed voor mijn lijf zorgen vind ik belangrijk. Ik eet dingen die goed voor mijn lijf zijn, beweeg veel en verzorg, bescherm en reinig mijn huid goed. Daarnaast neem ik supplementen, zoals vitamines en magnesium, en sinds een halfjaar ook collageenpoeder. Elke ochtend doe ik een sachet Oslo Skin Lab The Solution in m’n koffie en na zes maanden merk ik veel verschil in mijn huid, zowel in mijn gezicht als mijn lijf. Ik wil je er vandaag graag weer over updaten én ik heb een kortingscode!

Merk
Product
Waar
Oslo Skin Lab
The Solution
Online
39,80
per maand
Koop dit product

Leestijd

Wat is The Solution van Oslo Skin Lab en hoe werkt het?

Als ik huidverbetering zeg, denk je snel aan crèmes en dingen die je van buitenaf op je huid aanbrengt. Misschien denk je ook wel aan gezonde voeding, die bijdraagt aan een mooiere huid. En als ik voedingssupplementen zeg, dan denk je waarschijnlijk vooral aan vitamines. Maar je kan ook suppleren voor minder (diepe) rimpeltjes en een gladdere huid!

Dat doe ik al meer dan een halfjaar met The Solution van Oslo Skin Lab.

The Solution van Oslo Skin Lab is 100% rundercollageen in poedervorm, dat je mengt met eten of drinken. Elk doosje van The Solution bestaat uit 28 sachets met 2,5 gram collageenpoeder dat afkomstig is van rund. Waarom 2,5 gram? Omdat dat de effectieve dagelijkse dosis die werd gebruikt tijdens de onderzoeken.

 • Bevat 100% bioactief gehydrolyseerd collageen.
 • Het poeder heeft een neutrale geur en smaak en kan gemixt worden met alle
  soorten drinken, yoghurt enz.
 • The Solution heeft geen toegevoegde geur-/smaakstoffen.
 • The Solution heeft geen geregistreerde bijwerkingen.
 • Dit soort rundercollageenpoeder is een bijproduct van de voedselindustrie.

Wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat regelmatige inname leidt tot:

 • Afname van rimpels, fijne lijntjes en de zichtbaarheid van cellulite.
 • Verbetering van de structuur en zachtheid van de oppervlakte van de huid.
 • Verhoging van de huidelasticiteit.
 • Daarnaast heeft inname van rundercollageen ook positieve invloed op de stevigheid van je huid.

Oké, dan het technische verhaal hoe dit werkt.

Collageen is een onderdeel van je huid, en het belangrijkste deel van de huid dat ‘m veerkrachtig en elastisch houdt. Als je ouder wordt, neemt het collageengehalte van je lichaam langzaam af. Tussen je 25e en 30e met zo’n 1-2% per jaar. Daar komt The Solution van Oslo Skin Lab om de hoek kijken.
Je lichaam blijft wel collageen aanmaken naarmate je ouder wordt, maar niet genoeg om het verlies te compenseren. Door bioactieve collageenpeptiden in te nemen kan je lichaam worden getriggerd om de productie van nieuw collageen te verhogen. Je lichaam krijgt een signaal om de productie van natuurlijk collageen te verhogen. Hierbij is de lengte van de peptiden essentieel. De lengte van de peptiden van Oslo Skin Lab is optimaal hiervoor.

Het resultaat hierbij is dat de bovenste huidlaag gladder wordt, waardoor rimpeltjes en lijntjes minder diep en zichtbaar worden.

Collageenkoffie

Eind 2021 ben ik gestart met het nemen van The Solution van Oslo Skin Lab. Het voordeel van het poeder is dat het nergens naar smaakt en ook geen invloed heeft op de textuur van je eten of drinken waar je het mee mengt. Ik heb zelf een beker met de sachets naast mijn koffiemachine staan en elke ochtend doe ik het door mijn eerste kop koffie heen. Als ik een paar dagen van huis ben, of op vakantie ga, doe ik gewoon wat van de sachets in mijn koffer, want het weegt bijna niks en neemt bijna geen ruimte in.

Het resultaat na 6 maanden

Het is niet alsof je een mega-metamorfose mag verwachten als je een supplement als deze gaat gebruiken, maar ik merk zéker veel verschil in mijn huid. Wat ik vooral merk is dat mijn huidtextuur fijner is geworden, met minder diepe rimpeltjes. Ze zijn niet verdwenen, maar ze zijn minder zichtbaar. Ook straalt mijn huid meer. Op mijn armen en benen merk ik een groot verschil in textuur. Mijn armen en benen zijn veel gladder en ik heb minder ‘putjes’ en oneffenheden. Daar moet ik wel bij zeggen dat ik de afgelopen twee jaar meer ben gaan sporten en vrij veel ben afgevallen – maar dat is iets wat ik al twee jaar aan het doen ben, en deze resultaten zijn echt van de afgelopen zes maanden.

De bovenste foto’s zijn van eind 2021, de onderste foto’s zijn van vorige week. Ik zie vooral verschil in dat mijn huid meer straalt, dat het gladder en meer effen is en dat rimpeltjes minder diep zijn.

Hier zie je goed het resultaat op mijn benen, waar ik zelf echt door verrast was. Ook toen ik dunner was, had ik altijd putjes en oneffenheden op mijn benen, vooral mijn bovenbenen. Dat is nu bijna helemaal weg.

Ik blijf gewoon lekker elke dag collageen in mijn koffie roeren. 🙂 Het resultaat is voor mij heel overtuigend en het is zo simpel om te gebruiken. En het is natuurlijk wel zo dat het resultaat weer verdwijnt als je ermee stopt – je doet iets als dit voor de lange termijn.

Voor mij is dit een samenwerking met Oslo Skin Lab, maar als ik ervoor zou betalen komt het neer op zo’n €1,40 per dag. Dat zou ik zelf 100% 0verhebben voor zo’n mooi resultaat en ik ga er dus ook zeker mee door.

Oslo Skin Lab The Solution met korting

Wil jij dit ook proberen? Je kan via deze link met korting The Solution van Oslo Skin Lab bestellen. Gebruik dan de kortingscode Cynthia voor 60% korting op je eerste verpakking (28 sachets): je betaalt dan geen €56,90, maar €22,80.

Oslo Skin Lab is een membership: elke 4 weken krijg je automatisch een nieuwe verpakking thuisgestuurd. Je kan op ieder moment opzeggen. Als member krijg je 30% korting op The Solution, dus na de eerste maand van €22,80 betaal je €39,80 per maand.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.