Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Ofra x Nikkietutorials Collection

Review: Ofra x Nikkietutorials Collection

Elke beautyblog/vlog volger kent Nikkie Tutorials wel. Nikkie is immens in de Youtube wereld, en ze bracht onlangs in samenwerking met Ofra een kleine collectie uit. Dat moet getest worden!

Merk
Product
Waar
Ofra
Ofra x Nikkietutorials Collection
Boozyshop
65,45
Koop dit product

Leestijd

De collectie

De collectie bestaat uit 3 liquid lipsticks en een highlighter wheel. In dat highlighter wheel zitten drie highlighters die je afzonderlijk van elkaar kunt dragen of gecombineerd kunt dragen. Ook kun je ze gebruiken als oogschaduw.

De liquid lipsticks hebben dezelfde formule als die we gewend zijn van Ofra. Ik zelf vind het een van de fijnste liquid lipsticks omdat ze niet zo droog worden. Ook kun je ze gebruiken als eyeliners, met een apart eyeliner kwastje uiteraard.

Highlighter Wheel

De highlighter bevat eigenlijk dus 3 kleuren highlighter. Een witte voor lichte huidjes, een iets warmere champagne kleur voor medium getinte huidjes, en een behoorlijk warme kleur voor donkere huidjes. Je kunt onderling mengen als je denkt dat je ergens tussen in zit qua kleur. Ik zit denk ik tussen de lichte en medium variant in, en daarom meng ik ze een beetje met elkaar. Hierdoor wordt het ook gemakkelijker met je kwast omdat het oppervlak dan iets groter wordt.

De kleuren zijn heel intens, en super gepigmenteerd. Nu is dat met een vinger altijd anders dan met een kwast, maar zo kun je de kleuren goed in ieder geval goed zien.

Ik gebruik de producten ook op mijn ogen. Ik begin met licht in mijn binnenste ooghoek, medium in het midden en donker in de buitenste ooghoek. Onder mijn oog doe ik precies hetzelfde. Zo creëer je met dit highlighter wheel ook een zomerse bronzed ooglook. Ik gebruik de een eyeliner kwastje en de liquid lipstick Coven om een bruine metallic eyeliner te zetten. Werkt goed! Ik vind het een mooie subtiele ooglook voor elke dag.

Hier zie je de lichtste en medium kleur highlighter gemengd. Je pakt snel teveel, omdat de poeders zo romig zijn, en dat is in mijn geval dan ook een beetje gebeurt. Maar, zo zie je wel goed de kleur. Het is een hele intense glans, en dat komt wel samen met de verwachting die ik ook van een highlighter heb. Mooi!

De lipsticks

Van links naar rechts zie je Nude Potion, Spell & Coven. Leuke namen! Nude Potion is heel mat, de andere twee hebben een metallic finish.

 

Nude Potion

Nude Potion is een hele lichte zacht oud roze kleur. Heel poederig en mat. Hij dekt mooi in twee laagjes. Deze zie ik mezelf wel dragen met een smokey eye.

Spell

Super fel, super gaaf. Deze vind ik heel mooi staan bij de ooglook. Ook bij deze heb ik 2 laagjes nodig, maar dat is natuurlijk helemaal niet erg.

Coven

Coven heeft maar 1 laagje nodig en heeft een bijzondere bruine metallic finish. Dit zal ik niet snel dragen, maar zo op de foto vind ik het nog wel tof staan.

Eindoordeel en verkrijgbaarheid

Alle drie de kleuren blijven goed zitten. Ik werk ze bij als ik wat gegeten of gedronken heb. Na een paar uur wil ik zelf toch lippenbalsem aanbrengen omdat ik zo gewend ben om een romig/vettig product op mijn lippen te hebben. Echt trekkerig wordt het niet.

Het highlighter wheel houd ik zeker in mijn stash, omdat de ooglook ook lekker gemakkelijk te maken is. Zo heb ik een aantal producten in één. De kleuren vind ik mooi, en de glans is intens. Top product.

De producten zijn op de site van Ofra individueel te koop, of in de gehele set. Op de site van Ofra krijg je 30% korting als je de code ‘Nikkie’ gebruikt. Dan komt de prijs inclusief korting en verzending omgerekend uit op €65,45.
Ook is de complete set bij Boozyshop te koop, alleen niet individueel.

Ga jij iets uit de collectie kopen?

Dit artikel bevat gekregen producten.

Emmy ter Horst

Een beetje prettig gestoord en geobsedeerd door sushi. Verder ben ik ook GEK op ander lekker eten en ook op iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint :)