Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nu al favoriete winteroutfits

De winter is mijn favoriete seizoen qua kleding – heerlijk al die laagjes – en ik heb nu al een aantal favoriete winteroutfits. Ik deel ze vandaag met je!

Leestijd

All black

Ja, m’n favoriet dit seizoen is nu toch al wel all black. Kan altijd, lekker makkelijk, staat al snel netjes en ik vind het gewoon mooi. Je hoeft er ook niet zo over na te denken en dat is soms zoooo fijn, haha. Zowel met laarsjes als met sneakers heerlijk.

Trui: WE
Broek: Armedangels
Riem: Gucci
Laarsjes: Celine
Tas: Gucci

All black en dan met een jurkje. Blijft een fijne ‘feest outfit’, of outfit als ik iets nets aan wil en geen zin heb in gedoe. Wat vaak is, haha. Lekker met laarzen (want warm) en verder weinig poespas.

Jurk: Boohoo, is uitverkocht maar deze lijkt er heel erg op
Laarzen: Dune London
Tas: Gucci

De rode lipstick vind ik hierbij zo mooi staan. Die ik op heb is van NARS en niet meer te koop, deze van Chanel lijkt er heel erg op.

GLITTERS

Bij mij is het het ene of andere uiterste. Of heel eenvoudig zwart of GLITTERS.

Het eerste pak is van Nikkie, het is een broek en top apart en het zit als een pyjama. Lekker over de top. Het tweede pak is van Vero Moda en dat is hetzelfde verhaal – het zit alsof je je joggingpak hebt aangetrokken. Helemaal top: aantrekken en je bent klaar.

Klik hier voor de glitterbroek van Vero Moda.

Klik hier voor de glitterblouse van Vero Moda.

Oversized trui-jurk

Dit heb ik al zoveel aan gehad! Het zit zó heerlijk en met die laarsjes is het nog een béétje glam.

Trui/jurk: Armedangels
Laarsjes: Sacha

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een vergoeding krijg als jij het boek via de link koopt. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.