Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Nieuwe LUSH producten 2017

Afgelopen week was ik op Lush Summit 2017: een groot Lush event in Londen waar ik onder andere een preview kreeg van een heleboel nieuwe producten. Natuurlijk deel ik dat vandaag met jou!

Leestijd

De Lush Summit draaide niet alleen om de producten, integendeel. Het event draaide om zoveel meer, eigenlijk om een heleboel dingen waar Lush voor staat. Voor goede doelen, dierenrechten, mensenrechten, milieu, politiek. Ik ga je daar nog veel meer van laten zien, maar vandaag begin ik met de nieuwste producten van Lush die ik al even mocht bekijken.

In een ruimte in de kelder van de eventlocatie (Tobacco Docks in Londen, een oud magazijn) was een winkel opgezet met allemaal nieuwe producten die de komende tijd in de winkels liggen. Natuurlijk de collecties: Valentijnsdag (die producten liggen al in de winkel natuurlijk), Moederdag, Vaderdag en Pasen. Daarnaast waren er wat producten die niet speciaal in een collectie zitten, maar wel nieuw of juist vernieuwd zijn. Ik heb de producten niet echt kunnen testen, ik heb ze alleen even snel kunnen zien, voelen en/of ruiken en ik heb ook niet de prijzen. Dat komt allemaal wanneer het daadwerkelijk (bijna) in de winkels ligt.

Valentijnsdag

De Valentijnsdag producten liggen natuurlijk al in de winkel, maar ik laat ze toch nog even zien! Let wel dat deze voorraad niet meer wordt aangevuld in de winkels, dus als je nog wat wilt hebben moet je er snel bij zijn.

Pasen

Nog maar even en dan is de volgende feestdag aan de beurt: Pasen! Je kent Lush: vooral met Pasen pakken ze enorm uit. Ik heb niet álle producten kunnen fotograferen en ik heb de prijzen ook nog niet, maar hier alvast een voorproefje waar je heel vrolijk van wordt.

Moederdag

Moederdag is natuurlijk hét moment om cadeautjes te geven en ik vind het zelf altijd erg leuk om te gaan voor dingen waarvan mijn moeder ontspant. En dus dingen voor in bad of onder de douche!

Vaderdag

Na Moederdag komt Vaderdag, die collectie is wat kleiner maar bevat ook erg leuke nieuwe producten. Ik nam voor mijn vader alvast wat mee, en ook voor m’n broer en m’n vriend. Het ziet er allemaal heerlijk uit!

Andere nieuwe producten

Naast de collecties stonden er ook een aantal andere nieuwe producten die de komende periode lanceren. Een deel ligt al in de winkels, een deel komt er nog aan.

Dit was echt overweldigend! Er was zóveel, er waren zoveel mensen en alles ruikt zó lekker. Niet normaal! Ik heb m’n best gedaan om zoveel mogelijk vast te leggen en met je te delen. Natuurlijk vertel ik je meer over de producten als ze daadwerkelijk in de winkels liggen en dan kan ik je ook de exacte prijzen vertellen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.